En översikt av Toy Dog Breed, den maltesiska

Maltesiska är ett av de bästa husdjur en person kunde någonsin äger. Dessa små, silkeslen hår hundar är mycket smart, lojal och modig. Bred vara följeslagare, dessa små varelser älskar att interagera med människor. De bringa lycka och komfort till många av de människor som kommer i kontakt med dem.
Varje hund härstamning börjar med vargen och maltesiska är inte annorlunda. Den enda anledningen maltesiska var uppvuxna skulle bli följeslagare för människor. Så långt tillbaka som 600 f.Kr., har den maltesiska varit ett dokumenterat ras. Kom från den lilla medelhavsön Malta har dessa hundar varit kända under namnet maltesiska, Melitei och Melita. På grund av deras rykte skönhet och trevliga demeanors fick maltesiska ges som gåvor till kungligheter. Ett exempel på detta hände på 1500-talet, då drottning Elizabeth fick en maltesisk från en turkisk uppfödare.
Den bästa livsmiljö för en maltesisk skulle vara en kärleksfull och vårda en. Maltesiska är sällskapshundar och behöver adekvat mänsklig kontakt. Om den införs på rätt sätt, kan en maltesisk umgås med många djur, inklusive andra hundar, katter och kaniner. Ett hushåll med små barn, som småbarn, inte skulle vara perfekt eftersom barnet kanske inte helt förstå hur man ska hantera hunden ansvarsfullt. Maltesiska har varit kända för att leva upp till 15 år när väl underhållna och föreskrivs av sina ägare.
Maltesiska är världsberömda för sin majestätiska och kungliga utseende. Det tar en hel del arbete och flit för att upprätthålla en maltesisk långa, silkeslen, vit päls. Daglig tandborstning är ett måste för att förhindra mattor av håret. En vecka bad, följt av en handduk torr, är tillräcklig för att hålla hunden ren och fräsch. Om standarden silkeslen raka utseende önskas kan en varm föna när du borstar göra susen. Inslagning den maltesiska långa hår är ett konkret måste, om deras fulla hår tillväxtpotential skall kunna uppnås. Det finns många hund groomers tillgängliga för att hjälpa ägare som kan bli överväldigade av den enorma uppgiften att upprätthålla en maltesisk utseende. En annan viktig grooming fråga är foten av maltesiska. Nails måste upprätthållas så att de inte blir över odlas. Trimning av hår på och runt fötterna är nödvändigt för att förhindra håret blir alltför lång och mopp-liknande.
Ända sedan den maltesiska registrerades hos American Kennel Club i 1888, kan världen inte få nog av denna petite men modig hund. Många står i vördnad av denna leksak rasen knähund, utan att inse de många andra aspekter av sin personlighet. De är anpassningsbara till sin natur och kan njuta av livet nästan var som helst, så länge de får den kärlek och omsorg de behöver. De är utmärkta titta hundar och tros kunna minska smärta i lederna i sina ägare. Maltesiska är underbara hundar och den glädje som kommer från att ha en som husdjur är ovärderlig.

Hund promenad från en åskådare Point of View
Allt om rasen: Dubbelklicka Nosed Andinska Tiger Hound
Orsak och behandling av Flea allergier hos katter
Top Jakt Hundraser
En hyllning till Oscar
Välja en Pet Cemetery i Grand Rapids, Michigan
Fullblod på banan
Allt om Grävande Owls
The Joy of rädda ett liv Thru Shelter antagen
Hur du tränar din hund som en nybörjare Trainer
Förstoppning, diarré, Husdjur och pumpor

Leave a Reply