En nybörjares guide för att plocka familjens hund

En sak som de flesta människor tillbringar mycket tid på, när man väljer en ny fyra ben vän för familjen, är rätt passform mellan familj och hund personlighet. Det finns några generella riktlinjer som kan göra denna process mindre tidskrävande Man behöver inte spendera långa timmar forska raser för att få en uppfattning om vilken ras som passar just din familj.
Om du har mycket små barn, kom ihåg att små valpar tenderar att vara mycket bräcklig och små händer tenderar att vara kärleksfulla men grov. Dessa barn kan göra bättre med en medelstor hund. Söt inte alltid likställa med bästa husdjuret för din familj. Alla valpar är söta för vissa människor. Till exempel, om du inte är förtjust i utseendet på den vuxna hunden, inte köpa den rasen valp.
Det finns några generella personlighetsdrag för varje hundras. Ett exempel på detta är en terrier typ hund Denna typ av hund tenderar att vara sega och en robust oberoende djur. Terriers var uppvuxna att få gnagare till jord för jakt och skydda bondens säd. De måste vara villiga att hålla med sitt byte för att göra sitt jobb. Den personlighetsdrag som gör dem så lämpade att fånga gnagare till varje pris gör dem lite svårare att hantera och träna.
Doft hundar som Beagle gör stora husdjur, om du inte har något emot att behöva arbeta runt deras enda sinnade näsa orienterade personligheter. De tenderar att fånga doften av andra djur och ägna mindre uppmärksamhet åt dig. Det gör för stora jakt förmågor, men inte alltid bra lydnad. Dock vara medveten om att Beagle kommer också tjuta på en natt när månen är full. Också vara medveten om att beaglar, inte olik någon annan jakthundar, kräver massor av träning.
The Golden Retriever är en jakthund, men inte en hund. De tenderar att ha långa valp huvar som i vissa avseenden är ett bestående drag. Medan de har söta natur och göra stora barndom kompisar kan den långsamma mognaden blir lite jobbigt att tränaren.
De vallhundar såsom Collie göra underbara husdjur och för det mesta är underbara runt barn. Kom ihåg att collien har en dubbel päls, liksom många av de vallning raser, vilket innebär att de fäller och måste tränas ofta. Collies är mycket trainable men kan vara mycket målmedvetna.
Följeslagare hundar, som chihuahua, är oftast mindre raser. De föds upp, som namnet antyder, som följeslagare för människor. Om inte utbildas väl, kan de utveckla en kvick nippy sida. De tenderar att vara hög tonhöjd Barkers. Om du har ungdomar under 5 år, kom ihåg att dessa hundar kan vara bräcklig. Därför dessa hundar kan skadas lätt av små alltför tillgiven händer.
Bare ihåg att långt hår hundar kommer att behöva mer pälsvård för att upprätthålla sunda snygga rockar. Icke-sprider raser, såsom Poodles och bichoner, behöver hår nedskärningar och massor av grooming.
En leksak rasen, Bichon Frisé, är en favorit med barn. Deras söta körsbär naturer gör dem den perfekta följeslagaren för barn i åldern 7 och uppåt. Även om de ofta kräver mycket vård, tenderar de också att vara mindre av ett problem för barn och vuxna med hund allergier.
Av hänsyn till barnet och valpen, kom ihåg att inget barn ska lämnas utan tillsyn med en ny valp.
Lite forskning går en lång väg mot en lycklig förening av familj och valt husdjur. När du har fast på en viss ras, då kan du göra forskning på den specifika rasen om du vill. Slösa inte din tid på varje ras. Försök att inte göra ditt val på färg och storlek ensam. Kom ihåg, som angavs i början av denna artikel, alla valpar är söta.

Några skäl till varför man inte ska ta din hund att arbeta
De sovande vanor parakiter och Budgies
Trimning ett problem hundens Nails
Anledningar varför du inte ska ta din hund att arbeta
Kinesisk mops Dog Breed
Hur Rengör ditt terrarium på rätt sätt
I Obamas Vita huset hund
Deodorize en skunked hund
Hur du installerar en hamster bur
Symtom och behandling av värmeslag hos hundar
The Joy att visa din hund

Leave a Reply