En ny besökare

Det var en ny besökare idag till min plats. Jag vet fortfarande inte hennes namn, i vilken familj hon tillhör, vad hennes härstamning är, varifrån hon plötsligt dykt upp och hur länge skulle hon vara här, hur många medlemmar det finns i hennes familj, om hon har syskon eller föräldrar eller något annat. .Allt som jag vet är att hon är vacker bortom ord, har en härlig röst som varierar med hennes humör, är klart och tydligt i tider och en mjuk och mild sorl vid andra tillfällen, gör mig anstränga mina öron att höra vad hon försöker kommunicera .Vad det än är, har hon drivit mig till min dator gör mig skriva bort mina intryck om henne. Allt detta medan jag W som försöker ta reda på vad hon sa och tänkte att det måste ha varit en konversation mellan medlemmarna i hennes familj jag ville dela den, eftersom det var för intressant för att missa.Ja.Det är en ny fågel som plötsligt visat sitt vackra huvud i vår förening. Som jag såg ut genom fönstret idag kväll kunde jag se denna lilla fågel sitta på hörnet av den gren av trädet över och njuta av spelet i badminton som spelas av barn i nedre våningen.
Senare hörde jag en lång indiepop indiepop och trodde att mamman kanske ger en varningssignal till sina barn att komma hem, eftersom det var mörkt och få osäkra ute.Afer en tid kom en enda fågel ut och satte sig på en annan kvist och ropade indiepop indiepop och lade huvudet på sned från sida till sida. Kanske var detta det äldsta barnet som beställts av mor till herde de yngre, motsträviga och kära att komma tillbaka till säkerheten
. Men spänningen var för mycket för mig och gjorde en Google forskning styrs av hennes fysiska attribut och hennes kapacitet sång … Hon har en svart siden klänning med en attraktiv dramatisk vitt bälte över hennes mitten och har en vacker röst som kan sjunga långa låtar som är nästan en sång. Det är inte bara en tweet.
Google har unraveled mysteriet. Det är uppenbarligen inte en kvinnlig utan en manlig skata Robin och uppgifterna i Wikipedia tycks förklara sitt beteende. Tydligen är detta fågel som häckar främst från mars till juli i Indien.Män är ganska aggressiva under häckningssäsongen och kommer att försvara sitt territorium. De är songsters och sägs använda en rad samtal, inklusive territoriella samtal, uppkomst och samtal roosting, samtal hot, undergivna samtal, tiggeri samtal och samtal nöd. De är också sägs vara ofta aktiva sent i skymningen
Nu förstår jag orsaken till beteendet hos denna fågel Låtarna som jag försökte tolka tidigare som moderns varning samtal till sina små måste ha varit den manliga fågelns samtal. Denna fågel var frekvent besökare redan från morgonen.
Han har flaxar in och ut ur våra fönster. Det har hemvist sparv och det har varit en kamp sedan morgonen mellan de två. Den sparv verkar uppenbarligen att känna potentiell fara för hennes territorium och är ovillig att låta inträde till inkräktaren.Denna fågel verkade inte vara en lätt och verkade ha “Ge aldrig upp” som sitt motto. Detaljerna kring fågeln visade också att det är en aggressiv en och dess förfäder skulle bli allmänt hålls som burfåglar för sina sjungande förmågor och för att slåss i Indien.Alla dessa fakta förklarade bevingade besökarens beteendemönster, den ökade aktiviteten i skymningen och melodiska ganska långa sjungit låtar.
Så, nu är det klart att denna lilla fågel är på ett uppdrag att öka sin familj här i vår förening och har hedrat oss genom att välja våra fönster grillen. Den ladylove har ännu inte visat sitt ansikte, men riddare i skinande fjädrar är kanske försöka hitta huset för henne. Så det är nu vår plikt att göra honom bekväm, närvarande insatser på att bygga ett bekvämt hus för familjen. Det måste finnas endast den nakna struktur byggd eftersom vår inhemska sparv har redan visat att han föredrar att välja möbler själv. Vår bomull och bitar papper avslogs förra gången till förmån för sina kvistar och blad. Så det är bara lite arbete att göra. Jag håller tummarna att vårt försök måste vara till belåtenhet.

Grooming en häst
Äga en Pomeranian: The Pros and Cons
Bästa Hundraser för varmt väder: Välj en hund som kommer att vara glada och friska var du än befinner
Ett bra sätt att gå en hund
AKC erbjuder ett program för blandras hundar
Extra hög eller extra bred baby Gate med en Pet kattlucka för hemmet
Hemlagad Hundfoder Topping
Varför jag har fyra hundar
Hur firar Djurens dag på 4 oktober 2009
Ranking av 2009 Fantasy Football Running Backs
Topp tre Dog Training Schools i Utah

Leave a Reply