En loppa-Free Home och hund utan Aktuella Insekticider

Med hjälp av följande metod, har jag haft en fri loppor hem i över 15 år, medan äga minst 2 stora inomhus hundar [vanligtvis 3] som har kör den där – sängar, möbler och så vidare finns ganska mycket för dem!
Jag brukade använda loppor dips – en mardröm! Sedan “topicals” uppfanns. De slags fungerat, men jag hatade sin fet känsla. Mina hundar simma nästan dagligen, och det var ett problem. Dessutom måste loppan att bita hunden att få förgiftad, så de fortfarande itched och repig.
Läsa upp på livscykel loppor berättade att de spenderar 70% eller mer av sin livslängd från hunden – de bara biter när de behöver en blod måltid ras. Det tycktes mig att även om jag troget använt topicals på hundarna kunde mitt hem och bil att krypa med skadedjur, och jag hade bites att bevisa det!
Jag gick till djuraffären och läsa massor av etiketter. Det fanns en klass av loppor-mördare som innehöll regulator av insekters tillväxt. som arbetade genom att avbryta livscykel loppan. Det mognade aldrig, därför kunde aldrig föda, därför aldrig bita. Detta verkade konstigt tillfredsställande, liksom att göra mer känsla än att släppa fet gift på hunden och väntar på loppan att bita den.
Jag igen noga läsa massor av etiketter på produkter som innehåller regulator av insekters tillväxt. De mest intressanta uppgav att de skulle hindra loppor från mogna för cirka 180 dagar, nästan ett halvår. De gjorde också en punkt att grundlighet vid behandling av lokalerna var nyckeln.
Hemma, beväpnade med min pumpspray innehåller regulator av insekters tillväxt effektivt för 180 dagar skickade jag hundarna till en vänner i flera timmar. Sen fick jag ner på mina händer och knän och började lätt dimma allt från näsan till golvet. Detta innebär golvlister, bakom och under möbler, i garderober och under apparater. Jag besprutas också deras sovrum och sängkläder. Jag lyfte också möbler kuddar och sprutas under dem. Jag har inte spraya mitt rum, eftersom loppor som mörka, tysta platser.
Den sprutdimma torkade nästan omedelbart, och lämnade en mycket svag lukt som snabbt försvann. Hela jobbet, i mina cirka 1000 kvadratmeter, tog ungefär en halvtimme.
Med den här metoden i 15 år, investera ungefär en timme per år har jag haft friska, loppor-fria hundar och även jag har inte blivit biten.
Var noga med att noggrant läsa etiketter på alla insektsmedel – denna metod kan inte vara en bra idé om du har fåglar eller små barn i hemmet!

Black Ruby Barb Faktablad
Cancer i matstrupen hos hundar
Skötsel av dina valpar ögon och öron
Lärdomar från en Hound Dog
Mini Lop Kaniner som husdjur
Att få Pet Stroller att ditt husdjur behöver
Doggy DNA-tester – Hur exakt är dessa?
Burmesiska Pytonormar: The Hunter är nu Hunted
Tips för Vårda din katt
Så att tala om tid genom att titta på en hunds beteende
Land Dream Home

Leave a Reply