En Köpguide till Pet Food: Att veta vilka ingredienser att se upp för

Vi måste vara försiktiga med de livsmedel som vi matar våra husdjur. Många av de sällskapsdjur är ohälsosamma och är den främsta orsaken till njursvikt hos husdjur. Pet Food företag som Nestlé Purina och Iams har grupptalan som har lämnats mot dem på grund av detta. Om du läser ingredienserna panelen för många sällskapsdjur, kommer du att finna att de första ingredienserna är de som listas nedan. Ingredienserna utgör också en majoritet av maten själva. Dessa och andra ingredienser är alla dödliga och måste tas bort för en hälsosammare sällskapsdjur. Major Pet Food Recall av 2007, förmodligen på grund av förgiftade vete, är inte hela historien om hur farligt sällskapsdjur kan vara, är det fortfarande lika farlig idag.
Kött-Biprodukt Källor – Roadkill, euthanized hundar / katter / etc, kött som inte är juridiskt användas som livsmedel..
Andra ingredienser att se upp för: Corn – Majs är en av de främsta orsakerna till njursvikt, främst eftersom det är svårt för våra fyrbenta vänner att smälta.
Ris, vete och andra fullkorn – En annan farlig ingrediens i foder till sällskapsdjur, om de används i stora mängder. Ris är bra om det används sparsamt.
Naturlig smak – Vad exakt är naturlig smak? Är den gjord artificiellt? Nej, är naturlig smak vanligtvis en hänvisning till avföring.
Naturlig (djur) Smak – en av de vanligaste exemplen på denna ingrediens är naturligt kyckling smak, vilket är en referens till exkrement av den angivna djuret. Tanken är att göra maten smakar mer som heter djuret.
Bryggeri – bryggerijäst, ris och andra ingredienser är vanligtvis rester av bryggningen används i bryggerier för att producera alkohol och andra drycker. I huvudsak är de papperskorgen som är kvar.
Purjolök (lök, vitlök, etc.) – Vitlök och lök är särskilt giftigt för hundar och katter. Dessa används ibland i godis, i kombination med kryddor för att ge smak till maten. Ofta kommer de att visas som vitlökspulver, lökpulver, eller kryddor på ingrediensförteckningen av produkten.
*** Obs: Om du matar du husdjur matrester, måste du vara säker på att ingen vitlök, lök, vitlök / lök pulver eller andra purjolök användes i produkten. Du kan göra detta genom att kontrollera ingredienserna.
De ingredienser som anges ovan eliminerar många av de välkända sällskapsdjur företag som Nestlé Purina eller Iams, men har de sällskapsdjur sorter på marknaden som är friskare än andra. Var noga med att läsa ingredienserna panelen på maten, för om du antar att varje sort är lika, kan du mata ditt husdjur fel mat oavsiktligt.
Typiskt innefattar en hälsosam sällskapsdjur få eller företrädesvis ingen av dessa ingredienser. Sådana livsmedel kan vara svårt att hitta och är inte nödvändigtvis de dyraste sällskapsdjur, inte heller det billigaste. Vi behöver bli mer medvetna om vad vi matar våra husdjur, så att de kan äta friskare och lever längre, friskare, liv.
Bibliografi
Pet Food Industry avslöjad!
Sanningen om Pet Food
Sanningen om Pet Food (del 2)
Sanningen om Pet Food (del 3)
Cat Food Betyg – Torra eller förpackad i säckar
Hund Nutrition – Hundmat Jämförelse
Pet Food Nutrition – Katt Food Ingredients Konserverade och Wet
Bästa hundgodis – hundmat och ingredienser och näringslära

Investera i en Koi
Pet uteplats dörr Idéer för din katt
Frågor du bör ställa innan du väljer en ny hund Groomer
Mini Mutter Knot Nibbler: En av de coolaste små djur tuggleksaker
Hur man väljer en pålitlig Pet Sitter
Hur bör du reagera på Canine undergivet beteende?
Allt om rasen: Picardie Spaniel
Främja en kattunge med dina egna katter
Saker att göra med din hund under Great Outdoors Månad
Den uppslupen Irländsk Setter
En svans av kärlek och sorg

Leave a Reply