En inköpslista för din nya Kitty

Du har antagit en katt eller-troligen-en katt har antagit dig. Det finns några nödvändigheter du behöver för att köpa för att välkomna Kitty i ditt hem.
Din inköpslista kommer att omfatta leveranser för hennes badrum, utfodring, grooming och komfort.
Kattlådan
Kattlådan rankas högt i Kittys prioriteringslista. Köpa rätt kattlådan och placera den på rätt plats är avgörande för Kittys lycka och din lycka
De bästa kattlådor är plastbrickor eller lådor som lätt kan rengöras. Överväga att få en med sidor som är tillräckligt höga för att hålla Kitty från sparka skräp ut på golvet varje gång hon går till lådan. Också se din box är tillräckligt lång för Kitty så att olyckor inte faller över kanten.
Om Kitty är äldre eller en kattunge kan en låda med höga sidor inte det mest bekväma. Tänk om din katt är fysiskt kunna göra språnget över kanterna för att komma in i hennes box när hon måste gå.
Den typ av skräp du fyller lådan med är också viktigt. Om Kitty är äldre än 6 veckor kommer en scoopable kull sannolikt bäst motsvarar dina behov. Scoopable kullar kan du enkelt ta bort urin och avföring från Kitty ask varje dag.
De flesta katter föredrar en oparfymerad kull som känns mjuk och sandig under deras tassar. Men om Kitty inte använder sin låda, kan du prova olika märken och olika typer av skräp tills du hittar en hon gillar bäst.
Kattlådan måste öste minst en gång om dagen. Det finns en rad Scoopers finns på de flesta djuraffärer. Scoopers med hål som är tillräckligt smal för att fånga allt avfall, men tillräckligt bred för att enkelt sålla rent strö tillbaka i rutan, är bäst.
Matning Supplies
Kitty kommer inte att vara noga med vilken typ av skål du använder, men hon kan vara noga med vad du använder för att fylla det.
Ge Kitty sin egen skål, köpa en som uppfyller din budget och stil. Vissa katter är rambunctious av naturen och om du misstänker att Kitty är en av dessa, kan du överväga en tyngre keramikskål för att hon inte spiller sin middag.
Kattmat tillgängliga varierar i pris, typ och ingredienser. Vissa katt väktare gör hemgjord dieter för sina kattdjur. Gör din forskning om vilken typ av mat som bäst möter Kitty behov, din budget och ditt schema.
Se alltid till att Kitty har tillgång till färskt och rent vatten. Eftersom katter gillar att dricka rinnande vatten, överväga att köpa ett husdjur fontän.
Grooming verktyg
Katter tar hand om grooming på egen hand för det mesta.
Men kanske du vill köpa en borste och kam för att hjälpa Kitty med hennes personliga utseende. Borsta Kitty dagligen inte bara hjälper till att kontrollera shedding ger det dags för er två att binda.
Kitty kommer att behöva en tillfällig spik trim. Nail Clippers finns på djuraffärer och din veterinär kan visa dig hur man gör Kittys manikyr.
DETTA LIVETS GODA
Cat sängar, lägenheter och andra bekvämligheter ger Kitty en säker, tyst plats att kalla sin egen.
Fönster bäddar utformade speciellt för katter är särskilt populär bland kattdjur. De ger en solig plats för att snooza och ett gömställe för fågelskådning.
Resa
Hur kommer Kitty resa till veterinär utnämningar, besök på groomer och andra utflykter? Köpa en bärare nu betyder Kitty säkert kan åka när det behövs.
Kitty kommer också att behöva en krage med en ID-tagg som innehåller ditt namn och telefonnummer.
När din inköpslista är klar och Kitty är bekväm i sitt nya hem, det finns inget kvar att göra förutom att göra plats för sin egen knät och njuta av gällande mullret av hennes spinna.

Hur kan man förhindra Bloat hos hundar
Allt om rasen: Bosniska Grov-Haired Hound
Hur man reser med ditt husdjur
Hund Daze of Summer
Pet Care evigt
Bad katt beteende
Anser att dessa saker innan du tar hund att arbeta
Kaninrasen Profiler: Mini Lop
Topp 10 Tillgiven Hundraser
Easter Egg Hunt
Historien om Exotic Vita huset husdjur

Leave a Reply