En guide till Virtual Pet Kyrkogårdar

Ditt husdjur kan tyckas vara en av familjemedlemmarna och när den går bort, är en riktig förslutning ibland behövs och ofta terapeutisk. Du kan hitta många sällskapsdjur kyrkogårdar på nätet som ger dig möjlighet att lägga ett epitafium, foton och mycket mer. Följande lista innehåller webbplatsens namn, tillgängliga tjänster och priser.
Angel-Hearts.org är en sajt på nätet som erbjuder ett epitafium och foto av ditt husdjur memorialized med påminnelser om kommande årsdagar. Chatsidor, anslagstavlor och även ett folk kyrkogård erbjuds. Tjänster är gratis.
APetCemetery erbjuder gravsten, en gravskrift, ett foto av ditt husdjur och du kan lägga till blommor och leksaker till graven området. Du kan besöka när som helst och bygg graven och vänner och familj kan lägga till sina egna hyllning till ditt husdjur minnesmärke sida. Anslagstavlor kan du ansluta till andra sörjande och återvinna djurägare och få kontakt med samhället. Du kan också skriva ut ett intyg om ditt husdjur inträde i Pet Cemetery när ditt husdjur minnesmärke är upp. Webbplatsen tar för närvarande $ 5 avgift livstid konto som täcker två fria minnesmärken och foto och video förvaring av dina husdjur.
FondPetMemories kan du skicka en bild och minnesmärke för katter, hundar, hästar och kaniner. Du uppmanas också att skicka dina dikter för visning. Unika sidor skapas på platsen särskilt avsedd för ditt husdjur. Tjänster är gratis.
ILovedMyPet erbjuder en unik sida dedikerad till ditt husdjur med ett foto, minnesmärke, ett fotogalleri, audio / video / fildelning och tillåter vänner och familj att skriva personliga anteckningar om din älskade vän. Minnesmärket är gratis för de första tre månaderna, men kostar $ 11,00 för ytterligare ett år. I priset planer är billigare om du köper ytterligare tid än ett år.
VirtualPetCemery.org har erbjudit minnesmärken till husdjur i över tolv år och för närvarande är värd 37 tomter Pet Cemetery. Dessa tomter håller cirka 20 PET epitafier inklusive valfria bilder. Denna webbplats tar ut en $ 20 avgift för att lämna in en epitafium och foto.
Även om ditt husdjur är inte längre med dig, kan du hålla fortfarande på minnena av sin omhuldade liv och dela dem med andra. Besök ditt husdjur minnesmärke och hjälpa dig genom sörjer din förlorade husdjur med din virtuella husdjur kyrkogård tomt.

10 skäl till varför det är inte en bra idé att ta din hund att arbeta
Sjukförsäkring för husdjur
Vad är en utställning?
Saker att veta om Hamstrar
5 sätt att berätta Age en föräldralösa eller övergivna Kitten
Är vegetarisk kattmat bra för din katt?
Hundar som älskar varmt väder
Varför räddningar av djur Avvisa Några Antagande Sökande
Är ditt hem Farligt för husdjur?
Allt om rasen: portugisiska nötkreatur förföljer
ScrapNFun: Lätt Dekorationer för ditt albumsidor 8/28/09

Leave a Reply