En guide till en Pet Cemetery i Houston, kallas Texas A Little Bit of Heaven

Passerar Rainbow Bridge är en metafor som ofta används genom att älska djurägare att fånga tidens deras älskade husdjur. A Little Bit of Heaven, ett husdjur kyrkogård i Houston, Texas, har inte en regnbåge bro, men det stoltsera med en välkomnande valv inskriven med orden trädgård änglar.
En röd tegel väg tar besökarna genom valvet in i hjärtat av kyrkogården där en vit viktoriansk stil lusthus står. Den lusthus inbjuder besökare att stanna upp och känna lugn och frid som omger trädgårdarna. Rosor och crepe myrten blomstra hela.
De gravar inom trädgård änglar är markerade med en rad olika gravstenar som är uppradade prydligt i rader på gräsmattan eller utspridda i trädgården. Många av de allvarliga markörerna visar en avbild av djuret i antingen en metall fotografi eller anpassad etsning. Alla visar den avlidne husdjur namn tillsammans med en kärleksfull anteckning från sina mänskliga ägare. Besökarna kommer att passera gravarna Gabriel, Puh, Rambo, skeppare och håriga. Flera hjärtformade granit gravstenar linje på baksidan staket av kyrkogården. Gästerna kommer att dras till en privat begravning område som är skild från resten av kyrkogården av en vit staketet. Vid första anblicken ser det ut som en rosenträdgård. Närmare granskning visar dock att det är en privat rastplats för en speciell hund vän som heter Pierre.
Som en familj ägs och drivs verksamheten, erbjuder A Little Bit of Heaven, personliga och omtänksam service under en djup tid av sorg. Många kanske inte förstår den känsla av förlust som uppstår när ett husdjur går, men personalen på Houston Pet Cemetery gör. Tjänster som erbjuds inkluderar privata begravning, kremering och minnesmärken. Skrin, urnor och plack minnesmärke i en mängd olika stilar finns också. Personalen kommer att bidra till att skapa en begravning eller minneshögtid skräddarsydda för varje kund. Kunder kan beställa markörer granit grav i Salisbury rosa, Missouri röd eller Keystone blå. Gravplatser är antingen små eller stora. Premium tomter är utspridda längs stängslet eller under träden. Dessa kurvor kräver stora markörer granit grav. Kremering tjänster kan vara kommunala, privata eller bevittnat.
A Little Bit of Heaven är ett väl underhållet, vilsam Pet Cemetery där lokala djurägare i Houston, kan Texas uppleva sorg och förlust vid tidens sina husdjur på ett säkert, härlig, respektfullt inställning.

Fly Spray för hästar: Vad fungerar och vad fungerar inte?
Några tips för att hantera små hundar
Cuz hund leksaker: Recension
Betydelse luftpumpar för ditt akvarium
Djurägare måste tänka Farliga Vinter hälsa för sina katter och hundar
Tips för Horse Training: avancerade steg
Pet ryska Tortoise Care
Petland Demonstration – Plano, TX
Juni är Adoptera en katt Månad: Var adoptera en katt i Cincinnati
Hur man tränar en valp för att använda Doggy Dörr
Gör din egen ekologiska hundkex

Leave a Reply