En anläggning för ditt barns första husdjur?

När de flesta människor tänker på ett barns första husdjur de tycker hamster eller guld fisk, och de flesta av er tänker, är en växt inte ett husdjur, men kanske du bör överväga en anläggning som ditt barns första husdjur. Anläggningens är per definition lever och kräva att alla samma behov som ett levande djur skulle.
Baby steg: Precis som många gifta par kommer att se om de kan hålla en växt och sedan en valp innan med barn, är det bäst att vidta åtgärder med husdjur och barn. Ett roligt och intressant växt kommer att lära ett barn om ansvar lika bra som en guld fisk, men är mindre arbete med förälder när barnen är i en ålder för ung för att ta hand om sin egen husdjur (jag bad om min första husdjur på endast 2 år gamla).
Ansvar och Mål: Att hålla en växt som första husdjur lär att levande varelser kräver skötsel och hjälper ingjuta en sedan ansvar, vårda och respekt för växter. För att inte tala lägga ett steg före den första luddiga husdjur visar barnen att om du arbetar hårt på något du kommer att belönas. Du behåller anläggningen lever och frodas och du kan ha en * insert * Pet val när din anläggning blir denna hög! Och eftersom en anläggning kan som sagt hållas av en mycket yngre barn du startar lärandet tidigare.
Givande för alla: Att välja en anläggning som första pt för ditt barn är också givande för dig. Växter renar luften från gifter och producerar syre, i genomsnitt en anläggning enbart kan rengöra luften från 100 meter! Vem behöver dessa dyra luftfilter? [1] Dessa vackra tillägg till ditt hem inredning kan eliminera lukt och farliga gifter från saker som hus håll städare från luften med lätthet utan att det kostar dig en krona.
Ett tillfälle för hantverk: Du kan också hjälpa ditt barn att göra en dekorativ kruka för hans / hennes nya anläggningen husdjur. Vill du ta det ett steg längre? Gör krukor för förlorar vänner och familjemedlemmar och hjälpa ditt barn klona sin nya husdjur. Detta lär också om livet och hur det kan reproducera, liksom värdet av att ge. En föregångare till där barn kommer från så att säga, lär ut att ett liv kan skapa en annan.
Så innan du bryter ut fisk skål eller tråd bur för ditt barn eller barn överväga en leafier motpart att undervisa så många saker som, ansvar, respekt, omsorg, dela och miljömedvetenhet. Drottningen av natten är en utmärkt första husdjur för ditt barn, klicka här för mer information om detta kända lilla djungel kaktus.
Citation: NASA och växter filter
En krukväxt kan filtrera 100 kvadratmeter luft! Ta bort gifter från allt rengöringsmateriel och lukter mat.

En Poem för Bailey hunden
Hund Tandvård: Hur att borsta hundens tänder
Pärlhöns: stora fåglar att hålla
Vår räddningshundar
Bästa hundar för allergiker
Seroma Utvecklingen inom hund
Hur att borsta kattens tänder
Pet Synska den moderna Dr Dolittle
Hur man introducerar din hund till ett barn eller någon annan
Insekter av betydelse för Djurägare
Hur naturligtvis stoppa din katt från Peeing utanför kattlådan

Leave a Reply