Emma Emu

Förra helgen vår son Kevin hade en ovanlig upplevelse som han körde över till en av hans vänner hus för kvällen. När han körde såg han en mycket underlig syn faktiskt, det var en sex fot lång emu kör ner vägen framför honom! Jag är säker på Kevin såg två gånger för att se till att han verkligen såg vad han trodde att han såg. Emuer är inte en gemensam syn i Michigan, trots allt. Möjligen kunde man se en emu i djurparken, men det är om den enda platsen runt här en skulle förvänta sig att se en varelse som.
När saken kom från var ingen som vet. Från nyheter rapporterar nästa dag på en lokal TV-station, fick vi veta att emuer, som är den näst största fågeln i världen, kan köra upp till 30 miles per timme under flera timmar åt gången, så det var möjligt att fågeln hade täcks ganska stort område i sina resor. Det faktiskt var resa flera miles vid gränserna av tre län innan den fångades. Flera andra bilister hade också sett fågeln som reser ner en annan väg i Barry County, som fortsatte in i Kent County.
En gård familj såg emu på deras egendom och beslutade att försöka fånga den. Med hjälp av Kent County sheriff avdelning och använda deras ATV, corralled de EMU och vallade henne i en stor penna tills de kunde spåra ner ägaren. De smeknamnet EMU Emma och försökte få henne att äta, men hon vägrade någon mat.
Det visar sig att den stora fågeln tillhör en bonde i Allegan County (som gränsar Kent County, där EMU hade fångats). Fågelns ägare visste inte ens hans emu saknades tills han såg historien på nyheterna på söndag! Tydligen hade hon glidit genom en öppning i ett staket och tog fart ner några tåg spår att njuta av en smak av frihet.
När Emmas ägare kom till gården där hon hålls beslöt fågeln hon var hungrig och började äta. Hon var glad att se hennes ägare, och att hem till sin kompis och andra kumpaner barnyard.
Tydligen Emma har brutit gratis innan, det ska bli intressant att se om hon har några fler äventyr i flygande Coop.

Deodorizing en dammsugare naturligtvis
Hur ta hand om en katt med diabetes
Storm Ångest hos hundar
De 6 barnvänliga hundar
Anal Sac Bölder hos hundar
Vattnets hårdhet i ditt akvarium
Har din hund en födoämnesallergi?
Allergivänliga hundar: Bor med Pet allergier
Puppy Utbildning: Ju tidigare desto bättre
Hur man sparar en okläckta Anka och höja en ankungen
Allt om rasen: Atlas Terrier

Leave a Reply