Easy Tips för att ta väl hand om hamstrar

Med hamster som husdjur är en ganska lätt uppgift, men som med alla djur, måste vi lära oss hur man tar hand om dem och göra dem lyckliga.
Hamstrar är små djur, men de behöver en tillräcklig livsmiljö att bo i. Även om dvärghamstrar skulle behöva en mindre bur, måste vi ge dem tillräckligt med utrymme att utöva och flytta runt. När du köper din hamster “bur, alltid räkna som om du har dubbelt djuren än vad du egentligen gör, så du ska ge dem utrymme nog.
Beroende på var du bor, kan du bestämma om du vill placera burar inomhus eller utomhus. I milda vädret ställen kan hamstrar vistas utomhus. Men vi måste investera i deras livsmiljöer, eftersom de måste skyddas mot element och rovdjur, vi kan bygga burar i trä, liknande fåglarnas hus, och placera dem i en större tråd bur, alltid ligger i en hög plats långt från golvet . Tråden måste ha små hål, så hamstrar kan inte fly. Och det är viktigt att vi ger bra kull och material som de kan använda för att göra sina sängar med och hålla värmen. Och vi måste komma ihåg att rengöra ofta burarna, eftersom utanför de kommer att vara mer utsatta för damm och smuts.
Om vi ​​beslutar att placera våra hamstrar inne i vårt hus, måste vi hitta en plats som är lysande, men skyddas från direkt ljus, och långt ifrån öppna fönster och drag. Vissa människor placera sin hamster i sina tvättstugor, är det ett misstag, eftersom dammet som kommer från torktumlaren kan vara farligt för deras respiratoriska system.
I sina burar måste vi sätta leksaker och lite platser där hamstrar kan gömma och göra sina små bon så att de kan sova bekvämt under dagen timmar. På natten, måste de räkna med motion hjul, så att de kan köras i timmar. Motion är viktigt för hamstrar “god hälsa, de måste använda sina motion hjul varje dag i flera timmar. Vi kan ge dem träningsbollar också, så att de kan springa runt i huset på ett säkert sätt, men alltid under vår kontroll. När de använder övningen bollen måste vi se till att dörrar till utsidan är stängda och att de använder dem bara för en kort tid, så att de inte blir utmattad.
Hamstrar “kost är enkel. Vi måste ge dem ett bra märke av hamstrar “kommersiella mat, gjord av pellets och flera korn och frön, min favorit är Nutriphase, alla mina hamstrar använder det och de är mycket friska. Vi borde ge dem varje dag färska grönsaker som sallad, broccoli eller spenat och färsk frukt, som tomater och äpplen. Var försiktig när du väljer en flaska för dem att dricka, eftersom de behöver de allra minsta, och du måste välja dem som sprider rätt mängd vatten.
Hamstrar älskar normalt att hållas och klappade, men de måste vänja sig. Det är bättre om vi håller dem och klappa dem från början, när de är barn. Att presentera oss för dem vi kan använda godsaker och mat, och gör det långsamt. Vi bör vara försiktiga att hålla Robo hamstrar, de är mycket små och nervös, och det är mycket svårt att hålla dem utan att de flyr från våra händer.
Hamster kan vara potta utbildad, vi bör ta reda på var de brukar uträtta sina behov, och placera det lite fack. Vi kan hitta fina badrum för hamstrar vid djuraffärer, de är mycket lätta att rengöra. Om de är tveksamma till att använda dem kan vi placera några avföring på dem, kommer de hamstrar attraheras och de kommer att använda sina egna potta rum.
Jag hade en hamster som kunde göra olika trick, han gillade att vända och dansa på hans bakben, helst han såg mig med en behandling gick han galen dans. Det är möjligt att träna en hamster, måste vi välja ett trick åt gången, och belöna framgång med mat godis.
Med hamstrar som husdjur är belönande och roligt, måste vi ta väl hand om dem, och de kommer att bli en del av vår familj.

Kinesisk mops Dog Breed
Sätt att få Ferret Fun
Love Warrior
Detaljerad Training Guide för hundägare som vill lära sina husdjur teckenspråk
Tips för Skötsel av din äldre hund
Låt oss leka Frisbee Doggie!
Tips om Valpar internutbildning
En Dog Day Poem
Bästa Hundraser för familjer: Retrievers, Collies och mer
Allergivänliga katter: Den ryska sibiriska skogen Katt
Enkla steg-för-steg instruktioner om hur att bada en häst

Leave a Reply