Dra nytta Koi Avel

Koi fisk är en mycket vacker varelse, det har sitt ursprung från den gemensamma karp. Det är känt för att vara naturlig sambo av östasiatiska vatten. Denna typ av fisk har flera underkategorier inklusive fjäril koi fisk. De allmänna egenskaperna hos fisken är de färgade fläckar på fisken kroppen och grenade fenorna i fjäril underkategori.
Avel Koi fisk kan vara en mycket intressant hobby, och det kan vända någon gång till en lönsam affär, behöver du bara sätta dig händerna på principen informationen för att få en mycket bra vinst bredvid öva din favorit hobby. Du måste ha vissa kvalifikationer för att börja avel koi på företag storlek.
Det första är rymden, ska du veta att varje koi fisk leka omkring 200.000 till 250.000 yngel och om bara hälften av detta antal växer till att bli en mogen fisk behöver du en damm som är tillräckligt för 100 000 lekmogen fisk. Detta antal fiskar kräver tusentals vatten liter. Även koi avel behöver vatten cirkulation för att hålla vattnet friskt och luftigt. Om dammen är djup, måste du placera några luftare att leverera syre i vattnet.
Det andra du behöver är tid. Koi avel är mycket tidskrävande och det är mycket riskabelt som alla andra mycket lönsam verksamhet. Du behöver lång tid varje dag för att ta hand om fisken, särskilt i samband med lek och kläckning när temperaturen bör regleras exakt.
Den karakteristiska symbolen förklarar att fisken kommer att leka är pilen huvudet siffran där du hittar en manlig leder två honor att hitta en lugn plats att leka äggen då hanen komma tillbaka till befrukta dessa ägg.
När du märker att fisken söker efter lek plats måste du lämna en pensel-liknande fingrar apparat att sätta äggen inuti. Efter att äggen befruktas bör du överföra dem till en annan liten lugn damm eller tank tills de kläcks. Vattnet i den streckade dammen måste högrenat med biologiskt filter och skärmar tyg. De fina partiklar i vattnet kan hindra tillväxten av koi fisk. Ett tips för dig att utveckla en bra kropp för en koi fisk du bör föranleda en vatten ström i dammen så fisken måste simma mot strömmen, hjälper denna övning att bygga bra kropp.
Så, efter alla dessa steg och långa förfarande, gör koi fisk avel värt dessa hårda krav eller inte? Svaret skall beräknas, måste en fisk från 20 till 30 dollar för avel tills det är 6 till 8 inches, vilket är den minsta marknadens storlek. Det kostar också cirka 10 till 15 dollar för transport från gården till djuraffären eller köparen. Detta summerar upp till 40 dollar ungefär. När vi tittar på försäljningspriset för dessa fiskar kommer vi att finna den första anblicken på marknaden att det är en mycket lönsam verksamhet, eftersom den genomsnittliga 6 inches fisk säljs för 60 -75 dollar med nettoresultatet oscillerande runt 20 dollar siffra . När du multiplicerar detta tal med antalet kläckta ägg (100 000 ungefär) du kommer att vara säker på att koi avel värt ansträngande arbete som den behöver.

Spjälor i Hästar
Tips för att välja rätt Hound för dig och din familj
eiCrate
Översyn av Tharp Animal Health Care i Chillicothe, Ohio
Veterinär Nödsituationer: vet hur man läser Pet nödsignaler
Sparky
Därför bör du inte ta din hund att arbeta
10 “x 8” viktorianska hund Kennel Kit
Hur du håller din hund Aktiv när de bor i en lägenhet
Harlequin Rasbora Faktablad
Mest effektiva tips för potträning valpar

Leave a Reply