Dook Dook Said Chinook Ferret: Spara mina Brothers & Sisters

Djur är en stor gåva till mänskligheten, den älskvärda hund som viftar det svansen varje gång du kommer hem, eller kattungen som spinner och färgar halsen på tillgivenhet mot benet när du tittar på tv.
Hur är det med illrar? De är gnagare, råttor, hemska varelser en släkting berättade en gång och jag skrattade hela heartly sedan bestört av bristen på information om dessa älskvärda, sällskaplig djur.
Vi hittade vår iller, Chinook, fyra år sedan roaming gatorna en kall regna natten inte vara alltför olycksbådande men det var sant. Vi försökte få djuret från gatan så det inte skulle bli påkörd av en bil eftersom deras syn är inte bra och vi blev kär i denna djuret omedelbart. Tur för oss. ingen hävdade honom så han är nu en del av familjen.
När vi blev mer inblandad, var jag överraskning att illrar är olagligt i vissa stater som Kalifornien. All forskning jag utfört, kunde jag inte hitta något giltigt reaon heller. Jag kom över en webbplats och hittade några intressanta fakta: Illrar är lagliga i 48 länder
27% av landets Illerutrustning säljs i Kalifornien
80% av illrar som säljs i Nevada, Oregon och Arizona kommer till Kalifornien
Kalifornien förlorar mellan $ 700.000 och $ 2.700.000 per år i förlorad försäljning skatteintäkter på grund av iller förbudet
Intressant, förlorar Kalifornien ungefär $ 700.000 i intäkter, och detta är inte utforskas? Jag utmanar alla djurälskare där ute för att göra en skillnad när det kommer till dessa underbara varelser. The Black-footed ferret blev nästan instint eftersom mänsklighetens brist på oro.
Funderar på att skaffa ett husdjur? Tänk dig en iller, men forskning dem först för att se att detta är rätt djur för dig. Till skillnad från hundar och katter, illrar blir mycket fästa vid sina mänskliga följeslagare och de känner en känsla av avvisande och övergivenhet när passerar på en ägare till en annan.
För mer information om hur du kan legalisera illrar i Kalifornien, se denna webbplats:

Hur man gör Cat Grooming Lättare
Casual Dog fredagar
Inomhus Townhouse
Tips för att hitta Golden Retriever Uppfödare
Kläckning med Broodies (Specifikt Silkie Bantam)
De bästa små hundraser: En personlig Ta på Miniature Hundraser
Bör du ge ditt husdjur Pig ett lavemang?
Min gamla favorit stol
10 bästa jakt Hundraser
Tecken din katt är stressad
Var ska djuraffär Valpar ifrån?

Leave a Reply