Doggie Yoga (Doga) lindra stress för dig och din pooch

Bor din pooch ett stressigt liv? Tror du att han / hon behöver för att sträcka mer och lära dig att få ut det mesta av hans / hennes träning? Kan Doggie Yoga vara ett bra nytt sätt som ni båda kan berika era liv?
Vad är Doggie Yoga?
Det är en yoga-klass konstruerad för både hundägare och hund som ibland kallas Doga. Det lär några enkla rörelser som The uppåtvända Belly poser.
Klasserna är först om ägarna och husdjur att kunna ha tid att binda ihop. Andra är klassen för att hjälpa både hundar och ägare att lära sig att slappna av. För det tredje är klassen ett sätt för alla att ha kul.
Var finns dessa klasser? De växer upp i landet.
I Bellevue, Washington en klass undervisas av instruktör Brenda Bryan på Seattle / King County mänskliga samhället. Brenda lär också vanligt yogaklasser till människa. Hon kom med sin doggie innebär för ägare och husdjur samtidigt öva med sina egna hundar och umgås med andra yoga instruktörer.
Vad händer under en normal 40-minuters klass?
Yogaställningarna lär. Alla dessa utgör kommer att ge någon form av kontakt mellan hund och hundägare. De utgör är anpassningsbara beroende på storleken på hunden ägare och hunden.
Stretching och doggie massage är två andra aspekter av klassen.
Men oftast hundarna används för grundläggande rekvisita som människorna utför yoga rutiner.
Vad hundarna verkar tycka om det här något kontroversiell klass mellan hundar och människor?
De verkar slappna av och njuta av den extra beröring är konsensus av de flesta klass tagare, som kommer från olika bakgrunder.
De flesta av ägarna överens om att detta är det perfekta sättet för dem att kombinera sina utöva rutin (yoga) med att tillbringa tid med sin lurviga bästa vän, som kan vara svårt med dagens fullspäckade scheman.
Doggie Yoga blev en idé efter Brenda Bryan började Doggie massage under en insamlingsevenemang som innehas av Seattle / King County mänskliga samhället. När byrån regissören nämnde att hon var också en yoga instruktör en idé började bildas, vovve yoga.
Människorna verkar gilla idén.
Den avslappnade och ibland tupplur hundar överens.
På människors hälsa notera forskare är överens om att bara klappa en hund kan minska vår stress och sänka vårt blodtryck. Tänk vad hälsofördelar Doggie yoga kan behöva vår hälsa.
Kan det finnas doggie yogaklasser nära dig?
Obs: Om du bor i OH, det finns Doggie yogaklasser (Doga klasser) i Westlake nära Cleveland.

Att fotografera husdjur
Pet Food Banker över hela USA erbjuder gratis sällskapsdjur och kattsand till de behövande
Hur potträna en valp
Evigt hem för en furry vän: Att hitta en Pet i Houston, Texas
Post-apokalyps Dog Följeslagare: Att välja rätt ras
Finns Hybrid Vigor i Labradoodles och Goldendoodles?
Tips för att hålla din hund säker i sommar
Giftiga Livsmedel för sällskapsfåglar
Förbereda Driftwood att dekorera ditt akvarium
Att handskas med din hund ägo Aggression
Grön Mors dag presenter till trädgårdsmästare

Leave a Reply