Dog Training Schools i Norfolk, VA

Att bo i Norfolk, VA och vill ha en anläggning hundträning för att särskilda pooch i ditt liv? Då frukta inte hundägare, nedan hittar du de bästa företagen hundträning Norfolk har att erbjuda.
-All Star Canine ligger på 583 South Birdneck Road och ägs av Mr Jeff Franklin som har över 17 års utbildning erfarenhet. Som tidigare Naval Special Welfare MPC Trainer och tidigare polis K-9 handler Jeff har haft möjlighet att träna mer än 3.000 hundar och handlers. De metoder som används på detta företag tillåter dem att träna alla raser. Vill du ha mer än bara de grundläggande kommandon (sitta, stanna, rollover, etc.)? Du får det här. De ska lära din hund att hoppa, tugga, gräva, koppel kontroll och mycket mer. Vill du få din träning hund skydd? De fick det här. Med sina metoder de kommer att lära din hund att använda sina naturliga instinkter att skydda sig och sin familj. För att komma i detta program om din hund kommer att gå igenom en utvärdering och har genomfört en avancerad lydnad kurs. Alternativen här är oändliga. Det finns även ett program som heter Doggy Boot Camp där du släpper din hund ut på morgonen och plocka upp dem på eftermiddagen. De tillbringar hela dagen träning din hund och inkluderar handler lektioner så att du kan fortsätta din hund lydnad programmet hemma. Detta kommer att pågå ungefär $ 450. Vill bara grundläggande undervisning? För $ 300, kan du få sex lektioner i veckan som ger dig, föraren, nödvändiga färdigheter för att fortsätta träna din hund hemma. Om du vill att tränare att ha en mer händer på tillvägagångssätt än du kan få i-Kennel tjänst som är där de tränar din hund i huset som kommer att ge din hund alla grundläggande utbildningen och lära dem att komma runt distraktioner. Detta är en tre veckors kurs med fyra uppföljande handler lektioner. Detta program är dock den dyraste och kostar runt $ 900. Om intresserade av att använda detta företag vänligen ge dem ett samtal på 757-962-1871.
-Barkbusters är en Aussie företag som tjänster Norfolk, VA-området och är den i särklass högsta hundträning företag du hittar. Alla deras utbildning kommer att äga rum i ditt hem, och det spelar ingen roll om du har en valp eller en äldre hund som de kan hjälpa till. Spelar ingen roll rasen heller. De tränar på ditt hus eftersom de anser att om din hund har beteendeproblem i deras egen miljö än hur kan du inte förvänta sig att utanför sitt territorium. Programmet ger de är idé för hundar med beteendeproblem och / eller pinsamma vanor (skällande, hoppa på människor, gnällande, repor, etc). De kommer inte att höja sin röst på din hund eller använda någon fysisk kontakt. Den enkla metoden är bara att enkelt kommunicera med din hund genom röst och kommandon hand. Deras tjänst ger så många klasser som behövs för att bota din hund problem. Oavsett om tre eller sex träningspass kommer du att betala samma avgift (varierar beroende på hund). Den första sessionen de gör är i 2-3 timmar och sedan kommer de att berätta för dig att öva med din hund i 10-15 minuter varje dag under 4-5 veckor. Efter att om det fortfarande finns ett problem än de kommer att komma tillbaka och göra en annan träningspass. Denna plats kommer mycket rekommenderade från vänner till mig så om du letar efter det bästa än att ge Barkbusters ett samtal nu på 1-877-500-2275.
-K-9 är Special Services ligger 5026 E. Princess Anne Road och ägs av John Williams som har över 24 års erfarenhet som en mästare tränare och förare. John har tränats och certifierats för att instruera hundförare och deras hundar i lydnad, kennel, lokalisering, skydd utbildning, sprängämnen detektering och narkotika detektering. Deras program kommer inte bara lära dig att styra din hund, kommer de också visa dina barn hur du styr din hund också. K-9 tjänster har även en speciell ungdomsprogram för hundar i åldern 11-22. I alla program även om de lär de grundläggande kommandon så tror inte att eftersom du inte söker en vakthund att denna plats är inte för dig. Dess huvudsakligen riktade mot polisen och specialstyrkor som behandlar mordbrand, droger och återvinning av försvunna personer, men återigen kommer de fortfarande lära din hund även om du bara är ute efter din hund att förstå grundläggande kommandon genom handen och röstsignaler . Kanske din hund är att ha ett beteendeproblem? De hjälper. Hund vet inte hur man ska in och ut ur bilen? De ska lära dem det också. Tro mig när de går till skolan kommer de komma ut är den mest lydig hund du någonsin sett. Ge dem ett samtal idag 757-855-2900 för en kostnadsfri konsultation.

Mad Män Säsong 3 Episod 7 Sju tjugotre
Hur introducera ditt räddade hund till sitt nya hem
Hur man gör Natural Hundfoder
Kanin Behandlar
Grundläggande Dog Grooming Equipment
Farliga Canine Treats
Ta din hund att arbeta? Åh, det tror jag inte.
Använd Hushållens Läkemedel för din katt och spara pengar, pengar, pengar
Hur man gör Quick & Simple Homemade leksaker för ditt husdjur
Skötsel av din äldre hund
Bör du ge ditt husdjur Pig ett lavemang?

Leave a Reply