Dog Training i Des Moines

Des Moines är ett bra ställe att ta en hund eller två. All mark för att köra kan vara en säkerhetsrisk för ditt husdjur. Starta hundträning tidigt för att säkerställa en sund och rolig liv med din nya följeslagare. Utbildning en valp kommer att hjälpa umgås med andra djur och människor. Låt oss inse det, beundrar vi alla sällskapsdjur ägare med väluppfostrade djuret. Det är lätt att komma igång och det finns många professionella hundtränare i Des Moines redo att hjälpa.
Des Moines lydnadsträning Club
1423 SW Army Post Rd, Des Moines, IA
Telefon: 515-285-7130
dmotc
Ligger på södra sidan av Des Moines, öster om Des Moines International Airport. En grupp skickliga hundtränare erbjuder klasser för nybörjare, medel och kompetens fält. Jag tog min hund till valpklass att kolla upp dem. Det fanns lite eller ingen på en gång med en tränare och mest var information att arbeta med hemma. Jag rekommenderar fortfarande varje första gången valp ägare delta i klassen. Det finns en uppsjö av information som ges om socialisation och näring för djurägare.
Des Moines lydnadsträning Club erbjuder även en stegvis utbildningsprogram för dem som är intresserade av att ta hundträning till nästa nivå. Från början, baserat på utbildning av föraren (du), till medel till avancerad för konkurrens. Kom ihåg att fältet tävlingar välkomnar alla raser, blandade eller renrasiga.
Animal Rescue League of Iowa
ARL Main, 5452 NE 22nd St, Des Moines, Iowa
arl-iowa.org
Beläget strax utanför stadsgränsen, mellan Des Moines och Ankeny. Efter att anta en ny hund, varför inte registrera dig för vissa utbildningar. Tänk att registrera dig innan du har valpen om du är en första gången sällskapsdjur ägare. Med en ny multimiljon dollar djurhemmet och sällskapsdjur utbildningscenter är Animal Rescue League of Iowa ett bra ställe att komma igång. Utbildningarna är fortfarande under utveckling.
Pup Start Family Dog Training – ägare Dana Fedman
Kontaktperson för ett möte: 515-277-8779
pupstart
Rekommenderas av aktiva fältet utbildare och deltagare visar, har Dana Fedman gjort sig ett namn i Iowa. Pup Start Erbjudanden 1-on-1 personlig service i ditt hem. En stor skillnad är möjligheten att träffa innan de antar ett husdjur för att se vad som bäst passar din familj livsstil.
Hundarnas träning av Mystic Månen Kennels – ägare Tonja Osborn
Ring för möten eller mer information: 515-287-4809
iowadogtrainer
Ägare Tonja Osborn har utvecklat en ganska rykte om hundträning och “viskar”. Tillsammans med make Chuck Osborn, ägna de sina liv åt djurens beteende arbete. Erbjuder 1. Klasser gången valp till avancerad utbildning för praktisk utbildning, erbjuder Mystic Månen Kennels en mängd paket. I hemmet träning finns också för djurägare i trängande behov av hjälp.
Tänk på att valp utbildning egentligen handlar om ägare träning. Bli inte modfällda att en tränare inte undervisar sällskapsdjur trick. Slutresultatet ska vara en lugnare hem liv för hela familjen, inklusive sällskapsdjur. Var beredd att betala mer för individuell uppmärksamhet eller hemma tjänster. Väl värt de extra pengar, eftersom hundar ofta har tillräckligt distraktioner när bort att inte visa den störande beteende. Oavsett problemet, vet att hjälp finns lokalt.

En guide till kattleksaker
Det bästa sättet att pott träna hundar
Den Bobolink Mejeri i Vernon, New Jersey
Vad finns olika typer av terrier hundar?
Fisk Care: Silver Dollar
Lära en gammal hund sitta
Top Ten Semesterlägenhet Djur
Spjälor i Hästar
Hur ta hand om en chinchilla
Var ska djuraffär Valpar ifrån?
En dag på Dog Beach i San Diego, Kalifornien

Leave a Reply