Dog Skin Itch Problem

De flesta hundar går igenom en period av klåda. Detta sker oftast under vintern, men det kan också hända någon annan tid på året.
Se om du kan hitta orsaken till klåda. Det första du kanske tror är skabb. Denna kännetecknas av att förlora hår i fläckar och hundens hud blir mycket knaprig. En annan orsak kan vara loppor. Om du ser loppor eller loppor smuts någonstans runt, så är det en bra möjlighet. Loppor kan också angripa din matta och ditt hus, så du kommer att vilja ta itu med dem så snart du kan annars kommer du att få en ännu större problem.
Men ibland är det bara av torr hud. Det kan vara en reaktion mot pollen, mat eller ens hundens schampo eller bad tekniker.
För att hålla hunden fri från denna typ av klåda, inte använda mänskligt schampo på din hund. Deras reaktion på ditt schampo kan vara mycket annorlunda än hur du reagerar på det. Använd alltid schampo som har formulerats för hundar. En hund hud är mycket känsligare än en människa.
Försök att använda ett balsam för hundar vid bad din hund om du har märkt torr hud. Detta kommer att bidra till täta pälsen och hålla hudkräm i hundens hud. Om du inte vill göra ett extra steg med den smärtsamma prövning av bada din hund, få en schampo / raklotion kombination.
Var noga med att skölja alla schampo bort av hunden när bad är klar. Om någon är kvar, kommer det att torka hans hud ut och orsaka klåda. Det är svårt, jag vet, hunden vill ingen del av badet till att börja med, men det är viktigt att du tar bort alla schampo.
När bad du inte använda varmt vatten. Gör vattnet ljummet så att det är bekvämt för både dig och hunden. Varmt vatten torkar hans hud ut.
Vid torkning din hund av, klappa honom torr istället torka honom torr. Verkan av torka honom torr kan irritera huden vilket främjar klåda.
Om du använder en hårtork för att torka din hund av, antingen använda låg värme inställningen eller ingen värme inställning. Stark värme torkar hans hud ut.
En hund hud kan vara mycket känslig för många saker. Genom att hålla ett vakande öga på din hund kan du hjälpa till att undanröja den där irriterande klåda som kan bli så irriterande.

Produkt granskning: Python Ingen Spill Rengör och Fill
Midwest Tyst Time Naturlig Pet Bed recension
Finansiella organisationer som kan hjälpa till med hög veterinär räkningar
Till min underbara JaJa
Träna din döva hund
Tips för att hitta din perfekta hund till djurhemmet
Planera en häst-tema födelsedagsfest
Bästa sättet att lugna din hund vid åskväder
Lär din katt Använda toalett
Hur man blir en yrkesmässig brottare
Varför inte ta din hund att arbeta?

Leave a Reply