Dog Parks i Bradenton, Florida

Det borde finnas fler hundparker i Bradenton, Florida … men här är vi, ett län som är 741 kvadrat miles, med en stad befolkning på 690.000 människor … och endast två hund parker. Jag tar dem naturligtvis, eftersom två är bättre än ingen, och jag ska hoppas att staden har framtida planer på att skapa mer.
Jag älskar hundar, och jag tror att det hjälper dem fysiskt och mentalt när de kan komma ut och spela och interagera med andra hundar, och lära sig att vara i en förpackning inställning som inte är mänskligt. Denna interaktion är frisk och det ger dem en chans att vara en hund, och inte bara någons husdjur.
Och tro det eller ej, hundar som är friska och välanpassade, älskar att vara runt och leker med andra hundar, så ge din pooch en möjlighet att komma ut, få lite motion och få nya vänner. Du kommer att bli förvånad över att se att hundar kan göra vänner precis som människor kan.
De två parkerna är öppna 7 dagar i veckan, så att du enkelt schemalägga tid för lördagar och söndagar. Om det inte passar dig, så ta fördel av parkerna är öppna från soluppgång till solnedgång, utom på torsdag, när de är stängda för att göra underhåll. Detta är bara ett par timmar från 07:00 till 10:00, och de har också stänga den sista fredagen i varje månad, från 2 pm till dess parkerna nära.
Glada Tails hund Park
GT Bray Park
51st Street West
Bradenton, FL 34209
Hunden park vid GT Bray kallas Happy Tails hund Park. Denna park är byggd på 3 hektar och anses vara en av koppel, inhägnad hund park. Det ligger på GT Bray Park i West Bradenton, men är på det nordöstra hörnet nära 51st Street. GT Bray ligger på 33. Avenue Drive West och 51st Street väst skär det.
Detta Doggy park erbjuder ett slutet område som är för små, bräckliga och äldre bara hundar. Det finns en dricka fontän och gratis påsar för din hunds avfall.
Dog Leg Park
Buffalo Creek
7550 69. Street East
Palmetto, FL 34221
Dog Leg Park ligger på Buffalo Creek, som av av 69. Street East eller Erie Road i Palmetto, Florida. Denna park är också byggd på 3 hektar, och är en av koppel hund park som har en täckt skydd och träd.
De erbjuder en separat inhägnad i området för de små, sköra och äldre hundar, dricka fontäner och gratis påsar för din hunds avfall.
Regler att tänka på dessa Dog Parks: • När du tar din hund till parken, kan du inte sätta några alkoholhaltiga drycker. De är inte tillåtna inne län parker, så lämna din öl hemma.
• Du kan inte ta livsmedel i hunden parken heller.
• Tänk på att inte mata ekorrar när du anger i parken. Detta är också förbjudet.
• Det huvudsakliga syftet med denna park är att ge en plats för din hund att komma och umgås med andra hundar, och ha roligt.
• Din hund ska vara ganska utbildas innan blandning med andra hundar i parken. Om din hund är på något sätt aggressiv, kommer de inte att få stanna i parken.
• Innan din hund kan komma till någon av parkerna, måste de vara uppdaterad på deras rabiesvaccination och de måste ha sin nuvarande hund tagg.
• Alla hundar som kommer in och ut ur parken måste vara kopplad.
• När din hund är inne i parken, måste du ta bort deras koppel. Inga hundar kan vara hyrda när de väl är innanför stängslet.
• Du måste också komma ihåg att din hund inte kan bära en stryphalsband inne i parken. De är förbjudna.
• När du och din hund in i parken, är du eller den som ansvarar för din hund, måste stanna kvar där, i sikte på din hund, med hunden koppel, tills speltid är över.
• Det föreslås att för säkerheten för alla små hundar, sköra eller äldre hundar använder du den lilla hunden område av parken.
• Du måste också kunna styra din hund genom röstkommandon.
• Som vanligt har några hund avföring ska plockas upp av dig, och kasseras på lämpligt sätt.
• Var uppmärksam på din hund. Om de gräver ett hål, måste du fylla i den direkt. Du ansvarar för att göra detta, inte personal park.
• Dina barn kan också komma till hunden parker med dig och följa din hund på lekplatsen, men vet att du är ansvarig för ditt barn, och måste vara under en vuxens överinseende hela tiden.
• Samma sak gäller för din hund. Du är ansvarig för din hund och någon av parternas beteende vanor eller problem inne i parken.
• Kom ihåg att det inte finns någon personal närvarande eller i tjänst vid någon hund park.
• Alla och alla speciella händelser som du vill planera, behöva gå igenom Parks and Recreation Department först.
.
• Varnas att Manatee County ansvarar inte för eventuella skador på din hund, du eller någon annan besöker parken. Du är ensam ansvarig och besöka parken på egen risk.
Jag hoppas verkligen att Manatee County har planer för framtida hund parker. Det skulle vara vackra att inte behöva åka så långt bara för att hitta lekkamrater för din hund. Jag tror att detta är orsaken många människor inte bryr sig att gå. GT Bray ligger i West Bradenton, och mycket bekvämt för dem som bor i West Bradenton, men hur är det med människor som bor i East Bradenton?
Nåväl, avslutar denna hund Parker i Bradenton, Florida. Även om det bara finns två parker, hoppas jag verkligen att du får ut och använda dem, och ge din hund en chans att vara hunden han eller hon är.

Människans bästa vän: En Ode till hundar
Platt-Coated Retrievers: En svansviftande Breed
Upptäck fördelarna med att ha din hund Värderingsavdrag
DIY hund lydnad utbildning Tips för överdrivet skällande
Dog Training Tips för den hyperaktiva Barking Dog
Hund biter förebyggande – Barnsäkerhet och anfallsschema Dog
The Joy of rädda ett liv Thru Shelter antagen
Nationella Dog Day Poem för din fyrbenta vän
Hur Re-Hem ditt husdjur när det är ett absolut måste
RÖTMÅNAD
Akvarium LED-lampor: Är de värda det?

Leave a Reply