Dog Houses of Idag

Dagens hundar är mer än bortskämda på många olika sätt. De har gått från en utomhus husdjur till inomhus, människans bästa vän, bortskämda husdjur i dag. Medan vissa människor fortfarande har hund hus utanför, andra håller sina kompisar inomhus för mer komfort och kvalitet tid med sina husdjur. Det finns nu dock även de alternativ som inkluderar en doggy rum, inomhus doggy stuga, och många andra alternativ som tillför hunden huset till bostad eller i hemmet. Detta kan vara och dyra alternativ till de ursprungliga utomhus hund hus som vi tänker på när vi tänker på en hund hus, men de traditionella hund hus börjar också förvandla.
När människor blir mer fäst vid sina husdjur och börja skämma bort dem blir det allt vanligare att se extrema hund hus som ingår i många olika sätt. Ett sätt är att ta en provtur på den traditionella hund hus och lägga saker som centralvärme och luft, kallt vatten dispenser, meddelandehantering säng, Doggy-TV, och även deras egna personliga pool. Ett annat sätt är att skapa ett hus inne i ditt eget hus som innehåller många bekvämligheter som vi har i våra hem, bara att det är inne i vårt hem och tar våra hundar närmare oss, för en tur på en inomhus hund. En annan form av en extrem hund hus är att faktiskt lägga ett rum på huset, men att göra det hund storlek och innehålla saker som en säng och TV.
För extrema hund hus utomhus huset har blivit mer som en gäststuga än en hund hus. Människor lägger central värme och luft, TV, pooler, meddelandetjänster sängar, automater mat, automatiska dörrar öppna, och många andra saker som lägger det totala priset och bekvämligheten av huset. Andra människor lägger de extrema hund hus på insidan av sina hem och ytterligare andra lägger på sina hem för att ge sina små kompisar en plats att leva. Priset fortsätter att gå upp och är ungefär samma pris som ett hem ombyggnadsarbete. Vissa människor har till och med gått så långt som att lägga till en övervåningen motion för sin hund hus. Kanske de galnaste hund hus som vi har sett hittills är de som kan hittas på
Det är självklart att så länge människor har pengar att spendera, och älskar sina husdjur, kommer de att fortsätta att hitta nya sätt att skämma bort sina husdjur och nya saker att spendera pengar på. Från märkeskläder till spa besök och personliga pooler och kockar som vi kommer att fortsätta att behandla våra husdjur precis som vi älskar att behandlas, i stil och komfort Dessa hus visar modern stil med vissa charm som kan lägga till ditt hem eller ens titta bara som en liten version av ditt hem. Du kan ta dessa små hem och lägga saker som centralvärme och luft och många andra objekt komfort till dem.

2009 Fantasy Football betyg: Topp 10 Försvar
Bästa husdjur för små barn
Massera Hundar
Avelshundar och svårigheter Eye
Lokalt ägda småföretag: Classy Clawz och Pawz
Den gröna skräcken Cichlid
Nödvändig utrustning för en sötvattensakvarium
Little kända fakta om djur.
Nackdelen med hunduppfödning
Rekommenderad Tidsplan för vaccinering av hundar
Dog Agility Training Tips för nybörjare

Leave a Reply