Dog Breed-Faraohund

Farao hund är en av den antika ras av hundar som förändrats mycket sedan dess utveckling, som historien spår tillbaka till 5000 år sedan. Denna fantastiska rasen är den nationella hunden Malta, men det är mycket sällsynt utanför Malta. Låt oss se mer om detta fascinerande och historiska Hundras: Farao hund.
HISTORIA: Farao hund är förmodligen en av de hundraser med den äldsta ursprung som fortfarande lever. Historiska fynd visar oss rocka skulpturer som visar farao hund som hunden i kungar och kan ha jagade gaseller med faraonerna, varför det kallas som Farao hund. I Malta, där hunden har varit där sedan urminnes tider, är rasen kallas Kelb Tal-Fenek. Detta innebär Hund Kanin “. Fortfarande många jägare och jordbrukare har stolthet i att äga Farao hund på grund av sin skicklighet för att vara både en syn hund och doft hund. Hunden är också en stor vakthund och vaktar getter och får.
Längd och vikt: Höjd: Man: (. 59-63 cm) 23-25 ​​inches
Kvinna: 21-24 inches (53-61 cm).
Vikt: 45-55 pounds (20-25 kg).
Medellivslängd: Om 11-14 år.
Utseende: Faraohund är en muskulös, kraftfull och elegant jakthund. Musklerna är lätta och aldrig tungt. Dess kropp är en muskulös bygga med några extra muskler som kan göra det ser skrymmande. Den har en kilformat huvud och skalle. Den har en medelstor nospartiet. Det har ovala stora ögon som är gula eller ljust brun med ädla, hård, alert och intelligent uttryck. Dess kropp är något längre än dess höjd. Den har en välbyggd bröstet som sträcker sig ned till armbågarna. Benen av denna ras är långa och raka. Den raka och fina svansen bärs upp när snabba rörelser. Rasens päls är fin och kort med en silkeslen till hård konsistens. Färgen oftast ut är röd. Men i skuggan av rött kan skilja något.
KARAKTÄR: Farao hund som härstammar från en ädel historia har en utmärkt temperament. Rasen är mycket lugn och fredlig i huset, älskar den för att spela och är mycket kärleksfull som gör den till en lämplig hund för hus med barn. Denna intelligenta ras är lite reserverad mot främlingar. Denna ras flyttar ganska bra med andra hundar, även om det blir lite dominant. Denna ras får inte låta leva med andra icke-hundar som katter och kaniner, eftersom denna ras tenderar att jaga utan hund djur.
Denna ras måste utbildas ordentligt och konsekvent. Det roliga faktum är denna ras rodnar när du är upprymd och ansiktet blir synligt rosa. Denna ras gör ganska bra i lägenheten när den är korrekt utnyttjas.
ÖVNING: Farao hund kräver en hel del övning. Rasen älskar att ha några långa serier och raska promenader. Det är lämpligt att låta det gå i koppel och vi rider genom det på en cykel. När du är på en promenad, måste vi leda hunden sin väg som hunden instinkter säger det att den som visar vägen är ledare och ledare måste vara människa.
Grooming: Farao hund har känslig hud och därför är det bättre att undvika schampo. De fäller väldigt lite, och har ingen märkbar lukt. Så är en tillfällig snabb gnugga med en våt trasa nog att hålla den fri från infektioner och hålla den ren.

Mina tre Dog
Risker för katter
Anledningar att anta en skyddad katt
Spara din katt från Hematuri-Blod i Cat Urin
En dikt för nationell Dog Day
Husdjur och värmeslag
Flera hundar: två kan företag med lite omsorg och massor av kärlek
4 tips för att utbilda en Jack Russell valp
Ge din hund en massage
Förstå Hästar: 10 Häst träningstips för nybörjare
Äga en Bull Mastiff: En hund ägare Guide

Leave a Reply