Dog Bladder Stenar: Förhindra stenar i urinblåsan i din hund

När det gäller hälsan hos våra hundar vi verkar sällan oroa sig stenar hund urinblåsan. Alltför ofta är vi rädda för mer välkända sjukdomar som rabies, maskar hjärta, eller diabetes påverkar livskvaliteten för våra lurviga vän.
Även om det är sant att dessa sjukdomar är både vanliga och handikappande, kan hund stenar i urinblåsan vara lika skadligt. Denna artikel kommer att ge en kort översikt av stenar hund urinblåsan och viktig information om hur att behandla och förebygga dem i din pooch.
Att upprätthålla en hälsosam livsstil genom att få massor av motion är en viktig del för att förebygga stenar hund urinblåsan. Eliminera stress genom motion balanserar både hundens kropp och själ. Motion hjälper också till att flytta hundens lymfsystemet och därmed utrota hundens kropp från gifter. Detta, i sin tur, hjälper till att förhindra cancer samt andra sjukdomar. Liksom är fallet med människor, kommer en bra övning regim hålla din hund friskare och att minska risken för honom att få stenar hund urinblåsan.
En bra kost är också viktigt för hälsan hos din hund när förebygga och behandla stenar hund urinblåsan. Många hund livsmedel som säljs på hyllan i snabbköpet innehålla fyllmedel som vanligen görs med billiga korn, färgämnen, biprodukter och kemikalier. Kombinationen av dessa låg kvalitet korn och kemikalier i hundmat ändrar pH-värdet i hundens blåsan, vilket gör det möjligt att tillväxten av många former av bakterier och skapandet av stenar hund urinblåsan.
Det är viktigt att komma ihåg är att din lurviga vän behöver en balans av hälsosamma vitaminer och näringsämnen, precis som du gör, för att förbli friska. Näringsrika grönsaker, protein och en mängd hälsosamma oljor bidra till förebyggande av stenar hund urinblåsa liksom ett antal andra sjukdomar. Medan dessa högre kvalitet hund livsmedel kan vara lite dyrare än deras lägre kvalitet motsvarigheter, är det värt väl den extra kostnaden för att säkerställa välbefinnande din hund.
Så du spenderade pengar för bättre hundmat och se till att din hund får tillräcklig motion, och han fortfarande hamnar med stenar hund blåsan. Vad gör du nu? Nåväl, nu är det dags att behandla stenarna hund urinblåsa och arbeta med att förebygga framtida problem.
Tillägg finns att tillgå för din hund att hjälpa återställa pH-nivån till en hälsosam punkt som hjälper vid behandling av stenarna hund urinblåsa och även bidra till att förebygga ytterligare urinblåsan problem. Dessa tillägg bör tas dagligen och är relativt billiga. Deras finns inga biverkningar, inte kommer att samverka med andra läkemedel och har en dokumenterad erfarenhet av inspelade kliniska prövningar.
Du bör också se till att din hund har tillgång till färskt vatten regelbundet. Vatten är viktigt vid behandling av stenar hund urinblåsan, och en stadig tillförsel av sötvatten kan hindra dem.
Till sist, behandla din hund hälsa liknar hur du skulle behandla din egen hälsa. En hög kvalitet kost, motion, mycket vatten och vitaminer kommer att bidra till att säkerställa att din fyrbenta kompis kommer att leva ett långt, lyckligt liv, fritt från stenar hund urinblåsan.

Din Aging katt
Hur att identifiera och behandla Rippling hudsjukdom i Cats
Bygga ett kaninbur
Tips för Vårda din hund
Förbereda din hund för en baby
K9 Friends United Webbsida – Det är Grrrreat för anslutning Hundägare
Project One Jackson Square
Rosy Barb Faktablad
Bör du ge ditt husdjur Pig ett lavemang?
Hitta Ansedda Allergivänliga hunduppfödare
Designa en Doggie Tee för hund vänner

Leave a Reply