Dina husdjur kan har allergier Too

Vad är sällskapsdjur allergier? De flesta allergier är reaktioner som resultatet av en underliggande hälsoproblem eller system obalans i ditt husdjur. Husdjur utvecklar inte allergier till följd av exponering för allergener, men eftersom ditt husdjur har blivit känsliga eller utsatta på något sätt.
Att ha en dålig omgång sällskapsdjur kommer inte att hjälpa ditt husdjur immunsystem heller, men det kommer att fylla ditt husdjur kropp med gifter och andra ämnen som ställer onödig börda på ditt husdjur kropp.
Vissa tecken på att ditt husdjur kan ha en födoämnesallergi är: klåda och sprätta, kan mjäll eller en alltför fet och illaluktande päls andra tecken kan
kroniska öroninflammationer eller uppbyggnad av jäst skräp i örat
kronisk slickar på sina tassar ofta orsakar en röd nyans till päls på sina tassar
gastrointestinala besvär (intermittent eller ihållande diarré, kräkningar, gas, uppblåsthet
allmän slöhet och brist på intresse i livet eller, hyperaktivitet
Om någon av de reaktioner nyss nämnda hända ditt husdjur, är det dags att ringa veterinären och få ditt husdjur till deras kontor asap.

Livsmedel som är bra för din katt
Kitten sund utveckling original
Rik på fiskolja och närande fettsyror kullar, vetenskap dieter ger kattunge sund utveckling ursprungliga kattmat kattungen exakt balanserad näring för att bygga immunitet och matsmältning. Det är berikat med DHA från högkvalitativa ingredienser som ger en idealisk kombination av näringsämnen, kliniskt bevisade antioxidanter och viktiga fettsyror för att ge din kattunge den bästa starten i livet.
Denna mat rekommenderas för kattungar från avvänjning till 1 år och gravida eller ammande katter
Vuxen hårboll kontroll kyndel kyckling entree hackad
Vetenskap kost denna kattmat kan du skämma bort din katt med smak av aromatiska kyckling och samtidigt kontrollera hårbollar. Den innehåller naturliga grönsaker fibrer för att hålla kontroll och undvika bildandet av hårbollar genom att flytta hår genom din katt systemet. Det ger komplett och balanserad daglig näring för vuxna katter, med viktiga näringsämnen för att minska spridning och näring åt kattens hud en päls.
Denna mat rekommenderas för vuxna katter 1-6 år benägna att hårbollar
Vuxen inomhus
Hill vetenskap kost vuxen inomhus kattmat ger exakt balanserad näring för katter med en inomhus livsstil. Den har färre kalorier än kullarna vetenskapen bibehåller en hälsosam vikt en en unik fiberteknik för att undvika hårbollar. Det har också kliniskt bevisade antioxidanter för att stödja ett friskt immunsystem för din katt.
Denna mat rekommenderas för vuxna katter 1-6 års ålder med en inomhus livsstil
Vuxen optimal vård gourmet kalkon entree “hackad
Vetenskap kost kattmat som levererar gourmet smak av kalkon i mjuk, smidig konsistens. Den har exakt balanserad näring för att upprätthålla muskelmassa och vitala organ hälsa.
Denna mat rekommenderas för vuxna katter 1-6 år, är detta inte rekommenderas för gravida eller ammande katter.
Vuxen optimal vård havsfisk & ris recept
Katter tycker smaken av vetenskap kost denna kattmat är svårt att motstå. Det har den rätta balansen av viktiga näringsämnen samt Hills Superior Antioxidant Formula för längs hälsosamt liv.
Denna mat rekommenderas för vuxna katter 1-6 år, det är inte för gravida eller ammande katter.
Om du älskar din katt bör du mata dem den bästa maten möjliga.
Livslängden på din katt bör vara minst 20 år och ditt husdjur kost är ett stort inflytande på deras livslängd. Så leta efter mat som poäng 10 av 10, och som tar hänsyn till deras allergier.

Anatomin av Cat Eye
Leta Billiga K9 Advantix Idag
Hund Graviditet: Vad bör en bra ägaren vet?
Recension: Essentials clumping kattsand från Arm & Hammer
Hus Breaking Envisa Hundar
Katt Care Guide: Hur man Groom en katt
Lila Kaniner Ras profil
Hämta hem en valp
Lyssna på Höra Say
En titt på Working elefanter
Artificiellt ljus Bidrar till sömnstörningar hos fåglar och djur

Leave a Reply