Din hund tillhör endast på jobbet om det blir betalt

Jag har sett hundar spela i parker, promenader på stranden och kör över min gräsmatta. Jag ska erkänna, hundar kan även ta in tidningen och göra trick. Å andra sidan har jag aldrig sett en hund undervisa en klass, kör en fax, eller vända en hamburgare. Det finns många skäl till att inte ta din hund till jobbet. De tre mest framträdande involvera din komfort, bekväma dina medarbetare, och bekvämligheten av din hund.
Vi börjar med att diskutera bekvämligheten av hundägaren. Ska du verkligen vara glad och produktiv med din hund på jobbet med dig? Du kommer att ansvara för promenader och utfodring din hund. Om din hund behöver dig, gör det förslag du skriver inte.
Nu, hur är bekvämligheten av dina medarbetare? Kom ihåg att dessa människor måste vara på jobbet, gör din hund inte. Många människor är allergiska mot eller ens rädd för hundar. De ska inte behöva göra justeringar för husdjur. Min grannes hund rusade en gång i min trädgård och fäst mig mot min bil. Hon svor att det var en trevlig hund som inte skulle skada mig. Jag var inte tröstade. Jag kan inte föreställa jagad av en hund på en arbetsplats. Kanske din hund aldrig skulle göra något sådant, men det är svårt att vara säker på en ny plats.
Sist men inte minst, låt oss tänka på din hund. Jag tror inte att din hund är intresserade av att gå till jobbet med dig i första hand. Det finns inget för en hund att göra i en kontorsmiljö. Om han är där, han förhoppningsvis inom ett par fötter av er. Det finns buller och allmän ovana. Han kan inte gå göra något. De flesta hundar är bra hemma, men du kan överväga en doggie dagis. Du kan oroa sig för att alla hund vård innebär kennlar, men så är inte fallet. Du kan hitta platser med hund går och mer.
Vänligen ta inte din hund att arbeta. Jag är ganska säker på att det finns regler om det, åtminstone på vissa platser. Den enda typ av hund som tillhör på jobbet är en tjänst hund. Annars, kom ihåg att din hund inte få betalt!

Särskild Kitty kyckling och ost Fuktig kattgodis recension
Gröna smeknamn
Trader Joe Peanut Butter Soft hundgodis och Blue Dog Bakery Premium Low Fat hundgodis
En svans av kärlek och sorg
Luxury Pet Hotels: Att välja den rätta för ditt husdjur vistelse
Bamboo Care Dog Nail Clippers
Återhämtning efter din hunds Ortopedisk förfarande
Lokalt ägda småföretag: Classy Clawz och Pawz
Främja en kattunge med dina egna katter
Skötsel och utfodring av hamstrar
Hur man har en glad, frisk, välanpassad hund

Leave a Reply