Det bästa sättet att pott träna hundar

Om möjligt försök att inte låta valpen ens har en chans att potta inne i ditt hem.
Eller om din hund har redan haft tillfälle att pott i ditt hem måste du rengöra platsen riktigt bra med några bakpulver tillsammans med lite diskmedel, blanda ihop dem väl för att göra en pasta scrub och torrt är bra. Om det finns någon kvarvarande lukt lämnade hunden kommer fortfarande att fortsätta att använda det här området. Nedan är två bra sätt på potträning din nya hundvalp från min personliga erfarenhet.
Objekt som behövs
Tidning eller du kan använda utbildning kuddar köpas hos din lokala sällskapsdjur leverans
Du kommer att vilja lägga lite tidningen ner nära dörren som kommer att användas för att gå ut till potta se till att det inte kommer att vara nära någon av det livsmedel valpar, hundar vill inte potta där de äter. Efter att hunden har ätit du vill plocka upp dem och sätta dem på tidningen. Försök att hålla dem i det allmänna området av tidningen. Du kommer då att flytta papperet ut sidan av dörren där papperet har placerats på detta sätt valpen kommer att få veta var han ska gå potta. Alltid berömma hunden varje gång de använder det papper som du kan ge en liten behandling.
Detta är det bästa sättet jag har hittat att pott träna hundar
Du måste titta på din hund noggrant direkt efter att han eller hon äter dricker vatten ta hunden ut sida. Låt hunden nosa runt ett tag. Det kan ta upp till 15 minuter av stående och väntar. Försök använda samma dörren varje gång om du har en bakgård ta hunden ur skjutdörr eller sidodörr. När detta är gjort hunden börjar känna att detta är platsen att gå, och kommer att sitta vid dörren när de behöver gå till pottan. Beröm hunden när han lär sig potta utanför din hund kommer att sitta vid dörren och gnälla om du ser detta ta hunden utanför.

Den holländska Smoushond är en liten hund med massor av hår
En nybörjares guide för att plocka familjens hund
Horse Trails
Cat Kroppsspråk
Crazy för Catnip: Den magiska ört som katter Go Ape över
Hur man berättar en medarbetare inte ta sin hund till arbete
Hur du kan hjälpa din hund leva ett längre, lyckligare liv
Hej Kitty Dog Bed
Produkt granskning: Cy-Purr Mouse Cat Toy
Dog Grooming: Hur Groom en pudel
Nuheart hund hjärtmask medicin

Leave a Reply