Den Weird News Weekly Review, 03-07 Augusti

Här är din konstiga nyheter för veckan i augusti 3-7. Veckans upplaga försenades på grund av en liten person vid namn Tristan. Han är en månad gammal och han är mitt barnbarn. Nu vidare till konstiga nyheter.
En annan Dålig mamma
Just när du tror att du har läst allt, verkar en annan. Jag klassificera detta som ett öga rullande och vad sjutton tänkte hon? berättels
Karen Koch, 37, om Fairbanks, låt Alaska hennes son, 7, kör bilen när hon svimmade i passagerarsätet. Rådman Raymond Funk berättade för henne, medan livet som ensamstående mamma är svårt, vända sig till alkohol och göra dumma beslut sätter allmänheten i riskzonen, gör att du riskerar och sätter ditt barn i riskzonen. Det talar sitt domare Funk!
Hon har erkände sig skyldig till en räkning av vårdslös hotade och i gengäld åklagare tappade laddningen att låta en obehörig person att köra. Hon dömdes onsdag till sex månaders fängelse, skyddstillsyn i tre år, och måste gå till AA tre gånger i veckan i sex månader.
Jag tror att hon skulle dömas mycket hårdare än för att låta ett litet barn att köra, även om det var, som hon berättade The Trooper, från en närliggande stoppskylt till deras hem. Hon har också tre tidigare domar på hennes rekord för rattfylleri. Det finns ingen ursäkt och hon får min dåliga mamma of the Year # 3!
Ingen Hypnotism Här
Från Sydkorea här veckan har vi en lömsk hypnotisör. Mannen, identifierad endast som Park, gick på en blind date med en 27-årig kvinna. Park, 32, föreslås hypnotizing henne när de träffades i augusti förra året genom en matchmaking byrå.
Det tog ett tag, men hon slutligen kommit överens om. Park skanderade, Svart hål! Du kommer att falla djupare ner i ett spår. Du kommer att känna spännande över hela kroppen och om min hand rör din kropp, kommer du att känna intensiv njutning.
Han är en självsäker man inte han? Hon hade ögonen stängda men inte hypnotiserad i det minsta. Han lutade sig in för en kyss, sköt hon honom bort och sedan in sexuella trakasserier anklagelserna mot honom. Seoul Central District Court sade att de böter honom 3.000.000 ₩ eller $ 2.453 US. Jag hoppas att han lär sig något av detta. Han är ingen hypnotisör!
Vad tänkte han?
Denna vecka i Oakland, Kalifornien en man som låst sig ut ur sin lägenhet kom upp med en briljant idé. Han beslutade att komma in, skulle det vara en bra idé att Rappel från taket av hans hyreshus. Den namnlösa mannen vid 2 am hittat en sladd, men saker och ting gick inte riktigt som han tänkt dem.
Istället för att gå all Mission Impossible smidig, föll han fyra berättelser till marken. Hans tillstånd är inte känt, men jag hoppas verkligen att han är okej.
Tror han att han är en hund?
Jag antar att kanske han gör! En 26-årig man i Three Rivers, beslöt Michigan att harrass en polishund. Poliser hade svarat på ett samtal på en lägenhet komplex om en misstänkt situation. Mannen var inte misstänkt ett, bara en kille som var där.
En av polisens svarade var en hund enhet. I uttalandet polisen gav, sa de att han började plåga polishund som var i polisbilen. Han började skälla på hunden och ropade på den. Jag är inte expert på hund enheter, men göra något liknande som kommer att få dem att bli aggressiv. Gissa vad som hände? Japp, blev hunden helt upphetsad och aggressiv.
Mr Barks A Lot greps, anklagad för förargelseväckande beteende och utsläppt på obligation.
Nyheter Miner
SF Gate

Djur kan känna en jordbävning
Offentlig hund går: How to Be Safe och ha kul
Mål av Missing Q-tips
I svåra tider Adoptera en hund eller katt i ditt hem
Hund vårtor och deras behandlingar
Allt om rasen: Chihuahua
Vård av en åldrande Råtta
Atlanta Thrashers Hockey förtjänar en chans
Fem unika och exotiska kattraser
Nackdelen med hunduppfödning
Halloween spöktakulärt Pet Safety

Leave a Reply