Den holländska Smoushond är en liten hund med massor av hår

Den holländska Smoushond är en liten hund som har en hel del ostyrigt hår. Pälsen av den holländska Smoushond är grov, vågig och kan kasta vatten väl. Pälsen av den holländska Smoushond kan vara vilken färg med gul i den. Pälsen av den holländska Smoushond är ljus till färgen, men munnen näsa och ögon är svarta. Om du letar efter en hårig liten hund som är liten och bra på att mousing då holländska Smoushond kan vara vad du letar efter.
Även om den holländska Smoushond är liten har en fantastisk bark. Om du letar efter en lugn hund inte får en holländsk Smoushond. Nederländska Smoushond älskar att göra ljud och eftersom de gillar att skälla de gör ett bra vakthund.
Nederländska Smoushond oss ​​få vara cirka sjutton inches hög och de kan väga cirka tjugo pounds när de fullvuxen. De är en mycket muskulös hund trots att de är små och de har gott om energi.
Den holländska Smoushond ursprungligen framavlade för att leva i lador och stall och ta hand om gnagare befolkningen där. Under andra världskriget den holländska Smoushond var nästan utrotad men på 1970-talet den holländska Smoushond kunde göra comeback.
Den holländska Smoushond är en bra hund att ha om du inte är förtjust i katter men du fortfarande vill ha ett husdjur som kan döda gnagare. Nederländska Smoushond har katt som fötter och de är ungefär lika stor som en katt. Den holländska Smoushond gillar att fånga råttor och möss som en katt gör.
Nederländska Smoushond s skärs luddiga hundar med mycket energi. De kan göra en bra familj husdjur som är kelig och älskvärd. Storleken på den holländska Smoushond är lätt att hantera och att de inte behöver mycket utrymme som en stor hund gör.
Om du vill ha en liten hund som har mycket hår som är mjuk och gosig då den holländska Smoushond kan vara av intresse för dig. Dessa små hundar är bra på att fånga gnagare så de är praktiska hundar att ha. Den holländska Smoushond är en sällsynt hundras och du kanske har problem med att hitta en, men de växer i popularitet och det kan finnas fler av dem i framtiden. Du kan läsa mer om den holländska Smoushond på

Världens smartaste Hundraser!
Dog Training Schools i Norfolk, VA
Hur man sparar en hund från Parvo
Grundläggande kungspyton Avel Tips
En kort översikt av den amerikanska Paint Horse
Skillnader och likheter mellan Ducks, svanar och gäss
Intressanta berguv Fakta
Människans bästa vän
Pet Care i sommar
Pet Care: Corn Snake
MarineLands kejsare 400 Filter recension

Leave a Reply