Den första husdjur kan vara en hund, men det finns skäl varför katter kan vara den perfekta husdjur

Det är trevligt att vår president fick sina barn en hund. En hund kan vara en trevlig husdjur. Men för många en katt är fortfarande det perfekta husdjuret ska ha. Varför det? Det finns ett antal skäl, t.ex.: Katter har en tendens att ta hand om sig själva. De behöver inte uppmärksamhet 24/7. Ja, de kommer ibland komma och ge oss möjlighet att hålla dem, gosa mot våra ben. När vi är verkligen tur, kan de ge även oss en söt kyss. Men de är inte ständigt under våra fötter.
Katter behöver inte bad. Ja, du kan bada en katt, om du vill. Men de flesta i hem katter behöver inte badas. De gör ett bra jobb bad och rengöring själva.
Katter behöver inte tas ut för att kissa eller det andra. De använder en kattsand låda och dessa lådor verkligen inte så svårt att upprätthålla. Om du rengöra den dagligen och lägga till lite bakpulver, kommer det i allmänhet inte luktar. Naturligtvis kommer en veckostädning hålla det ännu renare. Självklart, om du har en riktigt smart katt kan du lära dig hur potta att träna det.
(Se artikeln: Kommer bakpulver hjälpa döda Small av kattsand)
Katter skälla inte när du har företag eller försöka vara i centrum för uppmärksamheten när du är underhållande. I själva verket kommer de flesta katter lämnar antingen rummet eller sitta i ett hörn.
Katter är lekfulla, precis som hundar är. Du kan även lära en katt att hämta. Få en bit papper. WAD upp och boll. Kasta det för Kitty springa efter och då kanske du bli förvånad över att se att Kitty kan och kommer att föra det tillbaka till dig. Naturligtvis gäller detta inte alla katter. Men sedan kommer inte alla hundar hämta heller.
Katter är roliga att titta på. De har uttryck och stämningar precis som oss. Om du tittar på dem tillräckligt nära kan du bli förvånad över hur snabbt deras humör kan förändras.
Katter kan vara skyddande. Det har förekommit rapporter om hur katter har skrapat skulle vara tjuvar och inkräktare. Katter kan definitivt tränas så att du vet när någon kommer in i ditt hem.
Katter kan spela själva och roa sig. De kan sitta i många minuter tittar utanför eller leka med en boll. Du behöver inte att underhålla dem.
Katter kan spinna. Det är bara något tröstande och förtjusande på att höra en katt spinna. Många människor älskar att ha en spinnande katt sitter på hans / hennes knä när de läser, tittar på tv eller ens när tupplur.
Av dessa skäl och många andra, kan du förstå varför katter kan fortfarande vara det perfekta husdjuret.

En saga av en hund och en Ironman tårar
Ge din katt ett känt namn
Exotiska och unika Hundraser
Vad vi missförstår Om Taxidermy
Ceder hund Barn med veranda
Veterinär Nödsituationer: vet hur man läser Pet nödsignaler
Hur man sparar en hund från Parvo
Komma till rätta med Koi Avel
Hjälp! Min katt inte använder kattlådan Anymore
Hur att borsta kattens tänder
Halo Liv-a-Littles: Treats för katter och hundar

Leave a Reply