Den Forest Lawn Pet Cemetery i St Louis säljs

Vad gör du med en kär husdjur när de dör? Jag måste säga att jag har hanterat situationen på ett antal olika sätt. De mindre djur som fåglar och sköldpaddor, begravd brukar jag ute på bakgården. De otaliga antalet guldfisk jag haft alla var spolas ned i toaletten att simma i Davy Jone s skåp. De större djur, hundar och katter, kallade jag brukar djur kontroll att avyttra kropparna.
Jag antar att jag bara inte var sentimental nog eller hade tillräckligt med pengar för att ge dem en riktig begravning i en PET kyrkogård. Men det verkar som många människor gör. Det är ett populärt sätt att interring ett husdjur efter att de har dött. De begravningar allt från enkla att utarbeta. Några av gravstenar i form av religiösa ikoner, medan andra återspeglar ett husdjur tema som den som är i form av en stor hund kex eller en hund.
Vissa djurälskare gå ett steg längre och ta den avlidne hund eller katt till konservator för att få dem fyllda, som hunden på Scrubs TV-serie. Det skulle vara ett intressant koncept. Alla nöjen äga ett husdjur utan att behöva behöva ta hand om det. Jag antar att du skulle behöva borsta pälsen varje gång på ett tag, men du skulle inte behöva oroa sig för att mata den, skulle du?
Det finns en Pet Cemetery i St Louis-området som är upp på auktionen block. Enligt St Louis Post Dispatch, ägare, Leo och Mary Creamer, 80 och 79, efter några 30 år med att köra Forest Lawn Pet Cemetery, har de beslutat att kalla det avslutas.
Enligt Post Dispatch, har de haft några ganska konstiga begravningar på kyrkogården. Som när en kvinna hoppade i graven med hennes husdjur och började sjunga honom till himlen. Eller erbjuder begravning de hade med en fullständig kontingent av polisen när en av de egna dödades i raden av tullen.
Kyrkogården är noterat med LK Trä fastighetsbolag. Den $ 138.000 begärt pris ingår 3,5 tunnland mark en tre sovrum två badrum hus. Perfekt för en ung blivande familj, vem vill ha sitt första hus rätt av en Steven King skräckfilm och vill starta ett företag som verkligen recession bevis att starta.
Mary Creamer har haft egen erfarenhet av att begrava ett älskat husdjur. När hon begravdes hennes, lade mannen honom på toppen av några tidningar i en trälåda och spikade kistan stänga mitt framför henne. Hon ville ha ett husdjur begravning med lite mer värdighet. Hon hästskötare att husdjur och sedan sätter dem i en plast kista fodrad med satin tyg som hon syr själv. Då kommer de att göra en egen konkret grav markör speciellt för dig så ditt husdjur kan begravas med lite värdighet.

Hur man gör en Swing häst Däck
Framgångsrika tips till kull Utbildning ditt hus Kanin
Hur du håller din hund säker från risker Sommar Hälsa
Att hitta en herrelös hund: Vad alla behöver veta
Tips om att uppnå en vacker bestruket Shih Tzu
Kaytee total komfort Sängkläder: dammfri och miljövänligt Pet Bedding
Borta
Höja en hälsosam bulldogg, inte din vanliga husdjur
8 Sommar Säkerhetstips för hundar och katter
Korrekt Dog Park Etikett
My Dog Sadie

Leave a Reply