Den flamländska jätte kanin

Flemish jätte kaniner är en av de största raser av kanin du kan hitta. Den flamländska jätte kanin är en stor stark kanin som kan göra ett bra husdjur. Storleken på den flamländska jätte kanin är anmärkningsvärt och du kan hitta en vuxen flamländska jätte kanin som lätt väger twenty pounds.
Den flamländska jätte är en lättsam kanin som inte blir för upphetsad för en kanin. Om du letar efter en mild foglig kanin sedan en flamländsk jätte kanin kan vara vad du vill ha. Den flamländska jätte kanin är också en mycket känslig kanin som måste hanteras mycket varsamt eller du kan förolämpa den.
Storleken på den flamländska jätte kaninen är något att tänka på när du funderar på att ha en flamländsk jätte kaniner. Du kan behöva få en kaninbur som är större då den vanliga kaninbur. Den flamländska jätten behöver utrymme att utöva och det skulle vara lättare för den flamländska jätte kanin att utöva om den har en tillräckligt stor bur för att göra det i.
Buren av den flamländska jätte kanin ska ha en trevlig lager halm på botten av den. Och det borde finnas en låda eller hölje så att den flamländska jätten kan få ut av elementen. Du bör hålla den flamländska jätte kaniner bur ren att hålla kaninen bekväma och rena.
Flemish jätte kaniner har kort hår som är en bra sak. Den flamländska jätte kanin är stor, men de behöver inte lika mycket grooming som vissa längre haired raser av kaniner.
Flemish jätte kaniner äter gröt som en vanlig kanin gör bara i större mängder. Du kan mata din flamländska jätte kanin vanlig kanin mat med lite godis på sidan som morötter, sallad och kål. Behandlar är bra att hålla dieten från att bli tråkigt.
Du kan hitta flamländska jätte kaniner i många färger som brunt, vitt och en blandning av färger. Flemish jätte kaniner är roliga stora kaniner att ha för husdjur. Om du bara har en kanin du kan behöva ge kaninen mycket uppmärksamhet så att det inte blir ensam. Kaniner kan få ensam så det är bäst att ha två kaniner, men om de är olika kön du bör hålla isär dem. Två hanar kan slåss och om de gör du skilja dem åt. Om du vill läsa mer om flamländska jätte kaniner du kan gå på nätet för att

Hund grooming tips
Ett bra sätt att gå en hund
Sulfodene 3 vägs Salva för hundar: Veterinär in a Tube
Olika typer av hamstrar
2009 Fantasy Football betyg: Topp 10 Försvar
Ta hand om din hund efter en nasal användning
Ta din hund att arbeta och du kommer både vara lycklig!
Pensionerad Webkinz Djur 2009
Dog Fat problem? En hund Ramp och nya anti-fetma läkemedel kan Hjälp
Ta äldreomsorgen Dogs
Förskjutning av käftarna hos hundar

Leave a Reply