Den danska kyckling Dog är en bra jakthund

Danska kyckling hundar är trevliga små spel hundar som kan vara mycket aktiva. En dansk kyckling hund är en mindre ras som kan väga thirty pounds. Danska kyckling hundar har kort hår och söta ögon. De vackra öron hänger från sidorna av huvudet och de kan piggna till ljudet av sin person. Danska kyckling hundar kan växa till cirka arton inches tall med runda mjuka fötter och vita naglar som är svåra. Färgen på pälsen är en lever och vit färg som kan vara lättare i vissa hundar. De är en naturligt ren hund som inte gillar smuts.
Den danska kyckling hund älskar naturligtvis att fånga små skadedjur som råttor och möss. Den danska kyckling hunden kommer gräva efter en mullvad och fånga mullvad. Danska kyckling hundar äter de små gnagare som de fångar, men de kan tränas att ta större djur som ankor till deras person. Den danska kyckling hund kan även fånga kycklingar som är till hjälp när du vill samla ihop dina kycklingar.
Danska kyckling hundar är mycket aktiva och smarta. De behöver motion och uppmärksamhet för att hålla dem nöjda. Du måste gå en dansk kyckling hund dagligen. Eftersom den danska kyckling hunden är inte en stor hund kan de gick enkelt utan mycket att dra på kedjan. Grooming en dansk kyckling hund är mycket lätt eftersom håret är kort och slät det inte trasslar eller samla mycket damm och smuts.
Bakdelen av den danska kyckling hunden är starka och muskulösa. Eftersom den danska kyckling hunden har så starka bakkvartsparter de kan börja köra i snabb klipp.
Den släta korta hår av den danska kyckling hunden inte gjort för mycket kallt väder, men de är en härdig hund och kan ta några kalla så länge som de utövar i kylan. De är inte bra hundar att hålla utomhus sedan när de sitter i kallt väder de kommer att få kalla.
Den danska kyckling hund är en äldre hundras som har sitt ursprung i Danmark och Sverige. Danska kyckling hundar är så trevliga hundar det är fantastiskt att de inte är mer populära. De är en trevlig liten gård hund och de tränar lätt. Den mjuka päls är ett nöje att röra gör dem en stor hund att kela med. Danska kyckling hundar är en trevlig storlek hund. Du kan läsa mer om danska kyckling hundar på

Allt om rasen: Cimarron Uruguayo
Vet Fisk i akvarium
Hur man introducerar din nya katt till andra katter i familjen
Caboodleranchen – Ponte Vedra Beach, FL
En hund dikt för nationella Dog Day
Hur man har en hälsosam Sötvattenfisk
C Tryck båda kalvar i sina sidor lite och pressa tillbaka på tyglarna.
Dödliga Hjärtmaskar Sätt din katts hälsa på spel
Hundbur Träningstips
Hur du lär en coonhound till Hunt Coon
Death Row Dog

Leave a Reply