Den bästa hund Halloween

Det roliga med att klä upp för Halloween behöver inte vara bara för oss människor. Hundar kan komma in på Halloween-kostym action med lite hjälp från sina mänskliga vänner. Med lite kreativitet och humor du kan klä din hund så att han är stjärnan i semestern. Här är de fem bästa Halloween kostymer för din hund.
Bästa Halloween för hundar # 1 – En katt
Den traditionella rivaliteten hund vs katt gör denna hund Halloween-kostym en säker eld succé. Att dräkten är mycket lätt med många av de element som lämnats till din fantasi. Beroende på storleken på din hund huvud kanske du kan köpa katt öron som var avsedda för en mänsklig kostym och använda dem för din hund. Men du kan också göra katt öron ut filt av och ett elastiskt band.
När du har katt öron för din hund, måste du göra en katt svans om hundens svans är naturligt kort. Du kan använda en svans som kommer i en mänsklig katt kostym eller gör din egen med piprensare och tyg. För att din hund att bära svansen, fast svansen på hans rygg med hårspännen eller hårnålar.
Som en sista touch, överväga att göra din hund ett tecken att bära runt halsen som säger något som Meow eller katt regelbok. Detta gör det möjligt för människor att omedelbart känna igen din hunds Halloween-kostym.
Bästa Halloween för hundar # 2 – The Star Wars “Karaktär Yoda
Yoda är känd för att vara kloka och hans förmåga att sparka några rumpa med en lätt sabel. Din hund kan komma in i Halloween anda genom att bära detta skickligt utformade Yoda hund kostym. Hunden Halloween-kostym levereras komplett med Yoda inspirerar kläder och en bedårande huvud pjäs som låter din hund sport Yoda underskrift öron. Denna hund kostym finns i storlekar små till extra stora och säljs för $ 16,95.
Bästa Halloween för hundar # 3 – Doggie Riders
Vem vill rida en häst när du kan rida din favorit hund istället? Även om det inte är möjligt dessa förtjusande doggie ryttare kan rida din hund hela Halloween. Det finns många stilar av ryttare som finns inklusive en huvudlös ryttare, en apa och ett troll. Dessa doggie rider Halloween kostymer detaljhandeln för ungefär $ 26,00.
Bästa Halloween för hundar # 4 – Shark Kostym
Om din hund vill klä skrämmande för Halloween, kan hon klä sig som en våldsam haj. Denna skrämmande, men söt, haj kostym gör din hund att sticka ut denna Halloween. Denna dräkt är bättre lämpad för mindre hundar men finns i storlekar extra små till extra stora.
Bästa Halloween för hundar # 5 – Dracula Dog Halloween Costume
En av de mest populära Halloween kostymer för människor har alltid varit Dracula. Nu kan din hund klä sig som Dracula för Halloween också. Denna stora hund Halloween-kostym levereras komplett med cape, skjorta och fluga. Denna dräkt finns i storlekar små till extra stora och säljs för runt $ 19,00.

Virka Mönster: Dog Tröjor
Bör du välja en ny valp eller vuxen hund?
Holland Lop Rabbit Ras profil
Emma Emu
Hur att skydda djur i Heat
Hur att rengöra en häst Stall
Dog Training för nybörjare
Hemsida granskning: Goldfishconnection..com
Gör din egen hund Jerky behandlar
Planera en häst-tema födelsedagsfest
Hur du håller ditt hem ren under Mud Season

Leave a Reply