Den bästa Dog Breed för din personlighetstyp

Om du vill ta med en hund i din familj, kanske du undrar vilken typ av ras som passar bäst för din personlighet. När allt äga något djur, speciellt en hund, är ett långsiktigt åtagande. Du vill vara säker på att du väljer rätt ras och specifik hund för din livsstil, familj och personlighet. Att hitta rätt hund för din personlighetstyp är enklare än du kanske tror. Läs personlighet beskrivningarna i den här artikeln för att hitta rätt hundras för din hållning.
Varje människa har en unik personlighet. De flesta människor uppvisar vissa personlighetsdrag oftare. Välj en hund utifrån dina mest dominerar personlighetsdrag.
Typ A: Utgående och roliga
Människor som har en typ A personlighet är mycket glad att majoriteten av tiden eftersom de tittar på den ljusa sidan av livet. Dessa människor älskar att vara en del av något större än sig själva, och de strävar efter att göra andra människor att skratta. Typ A personligheter har en Happy Go Lucky oskyldiga förhållningssätt i livet. De är mycket framgångsrika människor som älskar att spendera tid med familj och vänner. Människor som är utåtriktad och kul att vara runt bör välja lekfulla energiska hundar. De raser för denna personlighetstyp är: Labs, Golden Retrievers, Pomeranians, Yorkshire terrier, American Pit Bull Terrier, Shih Tzu, Poodles, Alaskan malamute, schäfer och collie.
TYP B: kreativa och konstnärliga
Människor som har personligheter typ B har en stor talang. De är mycket kreativa, listig och de kan vara sociala, ännu tyst när de behöver deras utrymme. De älskar att hitta nya vänner som reser över hela världen. Dessa människor tenderar att vara mycket omtänksam och känslomässiga individer. De värdesätter sina nära relationer. Kreativa människor gör bra med alla typer av olika raser, eftersom dessa människor är så mångsidiga. De hundraser för denna personlighetstyp är: mops, schäfer, Alaskan Husky, Lab, Golden Retriever, Saint Bernard, Collie, Shetland Sheepdog, Grand Danois, Greyhound, dalmatiner, Chihuahua, och Smooth Fox Terrier.
TYP C: Känslig, kärleksfull och emotionell
Personer med typ C personligheter är mycket kärleksfull och emotionell. De strävar efter att behandla alla rättvist och undvika att slåss. Typ C personligheter har starka äktenskap eftersom de arbetar hårt för att hålla alla tillsammans. De förlåter lätt även om de kan vara naiva och alltför ger ibland. Känsliga människor gör mycket bra med kärleksfulla lekfulla hundar. De hundraser för denna personlighetstyp är: Labs, Golden Retrievers, border collie, blå Heeler, Petit Basset Griffon Vendée, Mops, engelsk setter, och Poodles.
TYP D: Framgångsrik, aggressiv, Charming
Människor som har denna personlighetstyp kan vara mycket framgångsrika eftersom de är antingen aggressiv eller påträngande. De satte planerna i handling snarare än att drömma eller tänka på vad de vill göra. Typ D personligheter tenderar att vara charmig över-läsförmåga. De fokuserar även på deras utseende och sex appeal mycket. De älskar att ha en bra tid och få uppmärksamhet från det motsatta könet. Typ D personligheter gör mycket bra med atletiska och unika hundraser. De hundraser för denna personlighetstyp är: Bloodhound, Plott Hound, schäfer, Alaskan malamute, Akita, Golden retriever, Australian Cattle Dog, Beagle, Border Collie, Riesenschnauzer, Grand Danois, Trottweiler, Bull Hundar och Bryssel Griffon.
Tänk på att även om vissa hundraser är kända för personlighetsdrag varje djur är fortfarande unik. Spendera lite tid att bekanta sig med hunden för att vara säker på att du hittat den bästa matchningen. Kom också ihåg att det finns många underbara blandade hundar på din lokala djurhemmet som också kommer att göra stor sällskapsdjur.
Besök dogs101 att få din guide hundträning!
Besök min Organisk Living blogg på naturalfamily.typepad för hälsa och välbefinnande tips

10 Avancerade Horse Training Tips
Olika arter av Parrot
Loppor och fästingar: en mardröm för husdjur och Du
Grundläggande kungspyton Avel Tips
Toalett Träna din katt och förlorar Papperskorg
Parasiter – 5 inre parasiter Din hund kan kontrakt
Vissa rättsmedel för infektioner i urinblåsan i Cats
Den flamländska jätte kanin
Styra Loppor
Lär dig att klippa din hunds Nails
Bästa Kookamunga katt och kattunge Treats

Leave a Reply