Den $ 20.000 Doghouse

De flesta hundägare vet att om de någonsin planerar att hålla sina hundar utanför under en längre tid att det är nödvändigt att köpa eller bygga sina husdjur en hund hus. Kostnaderna för dessa hund hus är oftast rimligt, mellan $ 20 och $ 200, beroende på tte kvalitet du söker. Nu när det är oftast bättre att gå utöver vad som är genomsnittet, känner jag en hundkoja som verkade, åtminstone för mig, att kosta enkelt orimliga belopp: $ 20.000.
Ja, tillbringade min kusin, Michael Chassi över 20 grand på hundkojan han byggde till sin 9-åriga Labrador Retriever. Huset ligger i den främre gården Chassi egendom (framför Chassi mannens hus) och är över 1000 kvadratmeter, större än vissa människor lägenheter. Hundkojan har 2 våningar, mattor och centrala luft och värme. Möblerna, även från olika thriftstores, gjordes för människor och är inte på något sätt gles: King David (namnet på chassit “Labrador Retriever) sover på sin egen Kalifornien kung medelstora säng, fullt möblerade med lakan, filtar och kuddar.
Chassi byggde huset efter att han köpte fastigheten i slutet av 2003. Byggandet av hundkojan skedde strax efter byggandet klarats upp på egen hand 6 sovrum, 4 badrum mänsklig hus på samma fastighet. När aked varför han kände behovet av att bygga en sådan dyr hus för sin hund istället för att bara köpa en igloo, svarade Chassi Tja, det bara inte verkar rimligt att jag skulle få ett helt nytt hus och han ska bara få lite Råttis gamla plast igloo. Jag menar, han är inte bara min hund, han är min granne.
Och medan deras e-post fortfarande får levereras till samma adress, ibland det verkligen verkar som om de två husen ägs av separata enheter. Ibland när du besöker kung David i hans hundkoja kommer Chassi har pizzor levererade (till hundkojan). Medan de flesta leverans pojkar helt enkelt anta att hundkojan är bara ett pensionat placerad ovanligt på gården, är det inte en sträcka att säga att de är förvånade när de upptäcker den långa metallkedja spikade till ytterdörren av hund hus som ibland ansluten till kung Davids koppel, en skarp påminnelse om att kung David verkligen bor i hundkojan.

Grooming en häst
Allt om rasen: American Pit Bull Terrier
Hur du lär din hund att komma när kallas
Gör din egen hemlagad kyckling Feeder
Gemensamma Stukningar hos hundar
Allt om Seeing Eye Dogs: Hur de är utbildade
Några skäl till varför man inte ska ta din hund att arbeta
Syftet med Withers hos hästar
Cat Rescue Grupper behövs – Denton, TX
Framgångsrika tips till kull Utbildning ditt hus Kanin
Holistic Pet Care – Hands-On terapier

Leave a Reply