Degus är sociala djur som kan vara bra följeslagare

Det degus är ett litet djur som är väldigt lik en hamster men det kan vara vänligare. Även om degus blir uttråkad och inte får tillräckligt med motion kommer det att bli aggressiv och otrevlig. Det degus är en liten husdjur som behöver en stor bur. En degus är som en leguan i att man inte ska fånga deras svans eller plocka upp dem i svansen eftersom de har förmågan att förlora en del av sin svans. Alltid hantera dina degus från sin kropp snarare än sin svans.
En degus måste ha en stor bur eller det kommer inte vara lycklig. Naturligtvis en degus gillar att göra tunnlar som en prärie hund gör, men du bör ha en bur som har ett hårt golv eftersom en degus kan utveckla fot problem. Buren för ett degus bör göras av tråd eftersom en degus gillar att tugga och de kan sätta ett hål genom en trä bur. Om du har en bur som har olika nivåer på det då degus blir lyckligare.
Liksom andra smådjur en degus gillar en strö som är absorberande och sällskapsdjur säker. De degus vill ha lite privatliv så säker holk är en bra idé att ha. Det degus gillar att ha mjuka sängar för säker fågelholk som vävnader eller papper.
Det degus är ett socialt djur, och de gillar att ha andra degus runt dem. Ju fler degus du har desto större buren måste vara så att de inte slåss. En övning hjul är ett bra alternativ att ha när man har degus. Hjulet ger motion och det kommer att ge dig underhållning. En damm bad behövs också i en degus bur eftersom degus gillar att tvätta med en bra damm bad. Du behöver inte ha damm bad i buren hela tiden men du kan om du vill.
Tillsammans med mat och vatten de degus behöver tugga så du bör ge dem objekt att tugga på som en liten gren eller en stor kvist. Ge dina degus någon förändring genom att sätta en ny kvist eller liten gren där buren varje dag eller två. Detta kommer att hjälpa till att hålla dem från att vara uttråkad. Om du vill läsa mer om degus och deras behov kan du gå till

Hur man korrekt borsta häst eller ponny
Central Florida Animal Skafferi
Go Green Gnagare: Natural Pet Food för marsvin, hamstrar, kaniner, gerbiler, möss och råttor
Hemlagade leksaker för ditt husdjur
Bara naturlig Pet Herbal Defense Spray
Hur man rengör alger på akvarier
Hur man håller Myror Out of Dog Skålar och Skålar Cat
Storm Ångest hos hundar
Giant angorakanin profil
Tristess Versus separationsångest hos hundar
Fem lina Varumärken

Leave a Reply