Death Row Dog

När vår älskade mutt s hed började att misslyckas, beslutade vi att ta en annan hund i familjen – någon som Bailey kunde lära repen till, och någon som barnen och jag kunde älska och krama när tiden kom, och hålet kvar av Baileys frånvaro skulle vara nästan outhärdligt.
Jag beslutade att ta vår dotter till länet hunden pund (en kill skydd) och bad att få se om vi kunde hitta en hund som skulle passa räkningen. Vi gick ner i gången mellan raderna, och kallade till de skräckslagna hundar som kröp i långt tillbaka hörn sina burar, men de skulle inte komma nära oss.
Några kom till dörren till buren och blottade sina tänder och skällde och morrade. Vi talade tyst för att försöka lugna hundar, men skulle inte lugna ner – dessa hundar skulle hitta någon hem heller.
Slutligen nådde vi slutet på raden, och där var hon, en vacker slingrande boll av energi, sträcker sig mot dörren, hela hennes kropp att förmedla budskapet att hon var glad att se vänliga ansikten.
Vi bad om ett koppel, och vi gick henne upp och ner i gången. Hon agerade som om hon aldrig hade varit på koppel innan – men hon snart vant sig vid tanken. Du kan ta ut henne, som kallas skötare. Så vi gjorde. Vi tog ut henne till gräsbevuxen gård. Hon rullade över och spelade död, hon gav kyssar, spelade hon. Hon visade oss allt hon hade.
Vi trodde att vi ville ha en mindre valp. Det var en annan hund min dotter ville titta på igen, och så började vi tillbaka till skyddsrummet. Dålig doggy började hukande lägre och lägre tills hon kröp på magen. Två meter från dörren, lade hon på trottoaren, började skaka och urinerade på trottoaren.
En av hund wardens var utanför på sin rök paus. Han såg på hunden, och på mig och min dotter. Han sa, hon i dödscell. Hon vet att du är hennes sista chans. Ta inte tillbaka henne i, hon vill gå hem med dig. Hon dör i morgon.
Hon hade aldrig att gå tillbaka in. Medan jag fyllde i formulären och betalat min avgift, lastade hunden wardenen den skräckslagna pooch i min bil (hon fick bäras – hon var för rädd för att röra sig), och stannade med henne och min dotter tills vi kunde ta hem henne.
På vägen hem, hon först darrade, men hon började slappna av så min dotter smekte hennes päls. Vi stannade vid sällskapsdjur leverans butik för att plocka upp några leveranser och leksaker. När jag återvände till bilen, började hon vickar med spänning.
När vi kom hem, fast jag hennes nya krage och knäppte på koppel, men hon skulle inte lämna säkerheten i bilen. Jag lockade henne med en av de läckra godsaker som vi hade precis köpt, och hon gled ut och sjunkit till magen. Min man kom runt för att se henne, och hon kröp och darrade på uppfarten.
Det tog oss nästan 45 minuter att lirka in henne i huset. Hon äntligen magen kröp upp uppfart som en soldat i ett dike. När hon gjorde det inne, hon hjärtligt belönas med godsaker och kramar. Hon rullade på rygg, visar oss hennes mage i en akt av underkastelse – och fick magen repor, vilket gjorde hennes leende.
Hon är min ständiga följeslagare, min förtrogne, och min beskyddare. När Bailey gick till Rainbow Bridge vänta oss, kände hon min sorg, och stannade vid min sida. Jag begravde mitt ansikte i hennes päls och grät, och hon slickade bort tårarna.
På sommaren började jag sjunka in i djupet av depression, men min nya kompanjon skulle inte tillåta mig att bo där. Hon förde mig leksaker, spelade död, tog hon sin koppel, och hon nästan gjorde back-flips att locka mig ur sängen eller bort från soffan. Jag kände mig mycket stolt över att ha räddat hennes liv, men nu vet att hon var lika upptagen med att försöka rädda mitt.
Det har varit sex månader nu sedan hon anslöt sig till oss. Hon spelar död när vi skjuter henne med fingrarna. När hon är stygg, jag säger hennes tid ut, och hon slinks till sin kennel och faller till golvet – huvudet på tassarna. Hon hämtar olämpliga föremål, som är en ständig källa till försämringen … och nöjen. Hon är en vaksam vaktpost tills den sista personen i sängen, då hon tar sin plats bredvid min dotter.
Hon är skönhet, och hon nu går stolt ner bryggan vid småbåtshamnen vi ofta, stanna upp och be om allmosor. I parken, frågar ofta hennes ras. Jag säger till dem, hon dödens hund, och du kan hitta hennes vänliga endast vid pundet. Jag slår vad om att det finns en där precis som henne, väntar på dig att ta hem henne.

Min hund hette Buddy, och han var Allas Buddy
Naturligtvis Befria ditt husdjur av loppor
Rida i västra North Carolina
Tips för att spara pengar på Hundmat
Giant Chinchilla Rabbit Profil
Typer av Horse Shoes
Köpa Hamstrar: A True Story
Vill du ha en hund som är villig att köra med dig?
Översyn av Pounce Tarter kontroll behandlar för katter
Hur kan man förhindra Bloat hos hundar
eiCrate

Leave a Reply