De senaste nyheterna om Tidy Cats Kull för små utrymmen och flera katter

Vi har provat en handfull olika märken och typer av katt kullar under de två år som vi har haft våra katter. Några var så dålig att vi aldrig provat dem igen. (Jag rekommenderar starkt att du håller dig borta från alla kull som är i huvudsak sand i en påse.) Några var genomsnittliga nog att vi använt dem under en lång tid, men var fortfarande besväras av lukten av kattlådan. Vi bestämde oss för att våren för Tidy Cats varumärke kullen för små utrymmen och även för, multipelkatter. (Du kan få en kull byggd för båda scenarierna.)
Kullen var ungefär en dollar mer än de mer generiska varumärken och även om en dollar mer Tidy Cats grundläggande kull utan kval. Men skillnaden att det gör är enormt viktig, och väl värt den extra dollarn. Om du bor i en lägenhet, speciellt något som liknar en loft eller en en-sovrum, detta märke av kattsand väl värt den extra dollarn. Att skära ner på kostnaderna ännu mer, köpa en Purina märke av kattmat och du kommer ofta att få en gratis kull kupong inuti väskan för en dollar off, vilket eliminerar den extra kostnaden helt och hållet.
Gå ett steg längre och köpa kullen med rabatt butik som Wal-Mart eller köpa den i en större storlek i en butik som Costco eller Sams Club, och du kommer att spara ännu mer pengar ändå.Låt mig också fyller du i på lite extra att du kan använda i samband med detta märke av strö för att hålla lukt till ett minimum. Detta är ett bra tips, så uppmärksam … ösa kattlådan varje dag! Det tar ungefär 30 sekunder, det är bra för din katt, det är bra för ditt hus, och det håller jobbet från att bli alltför motbjudande genom att förhindra uppbyggnad.
Jag rekommenderar också att du inte fyller i rutan hela vägen full. Katter kommer bara sparka extra över sidan av lådan skapar en ännu större oreda. Också investera i foder. De är väl värt besväret. För att neutralisera lukter snabbare, speciellt om du bor i en en-berättelse där du inte kan dölja kattlådan mycket bra, hålla en liten andel strö finns i Tidy Cats behållaren. Om du känner en särskilt obehaglig lukt, bara strö lite extra strö på toppen. Detta kan fungera som en barriär för lukt.
Det finns också den gamla bakpulver metoden, hålla en öppen låda med bakpulver i närheten för att samla några av stanken, hur du använder den i ett kylskåp för att fånga en stark mat dofter. Jag rekommenderar starkt Tidy Cats kull för små utrymmen och flera katter. Det är väl värt den extra dollarn och ökar din livskvalitet.
Det kanske låter fånigt, men att hålla ett handtag på något som lukt förknippas med husdjur kan verkligen ge dig en mycket trevlig boyta. I detta fall finns absolut en skillnad mellan detta och de generiska varumärken. Du får vad du betalar för i detta fall, och eftersom kostnaden skillnaden är så liten, bör du definitivt gå för det.

Kanin Info101
Investera i en Koi
Hur stoppa din hunds Barking Habit
9 Vanliga frågor om vaccinationer för hundar
Hur kattlådan Träna ditt husdjur hus Kanin
Min erfarenhet Äga en albinoråtta
Burmesiska Python: South Florida nytt hot
Fördelarna med kastrering ditt husdjur kanin
Trebent Florida Fawn är på bättringsvägen
Topp 10 mest populära hundraser (1-5)
Pet Care för socker Glider

Leave a Reply