De Nesting Platser för fåglar

Häckar, buskar och träd är viktiga för fåglar när de bygger bon. Plantera häckar, träd och buskar ger stora häckande fläckar för många olika arter av fåglar. Om din tur kan du komma tillräckligt nära för att titta fåglar eftersom de tenderar att ägg och observera sina ungar när de växer. Häckar, buskar och träd kommer också att ge skydd mot vind och regn. De dölja bon från andra fåglar och ge fåglarna en trygg säker plats, skild från marken rovdjur. När du planterar häckar, buskar och träd se till att de har öppna interiörer, starka grenar och tät yttre bladverk.Träd är utmärkt för fåglar att häcka i, men det kan ta 3-5 år för träd att nå mognad och vara lämplig för häckning.
Några snabbväxande träd är al, björk, poppel och pil. Medelstora fåglar som kardinaler, meadowlarks, Orioles och duvor föredrar mogna landskap träd. Om du har ruttnande träd fåglar cavity boendeformer såsom hackspettar, ugglor och Chickadees kan bo i sänkorna av ruttnande eller redan döda träd. Du kan också lägga till birdhouses och matare till dessa befintliga träd för att uppmuntra häckning. Kom ihåg att träd växer bäst i områden med full sol och vindskydd. Lägg till nya träd i hörnen av varven, på fronter buske gränser eller nära staket.
Säkringar används för att definiera kanter och hörn av gräsmattor. De bör planteras från tung gångtrafik. Avskildhet lockar häckande fåglar.
De viktigaste planteringar för häckande behoven hos små fåglar häckar. De har täta skyddande snår där fåglarna kan bygga en stor bo. Många fåglar störta genom en häck yta lövverk på insidan. Där de kan hitta ett öppet utrymme kala grenar. Fåglar som Robins, finkar och sparvar hitta idealiska häckande förhållanden i häckar. Järnek, sumak, hagtorn och bayberry är topp säkringar för fåglar att häcka i. Liguster, hälsa och brand tagg finns också andra säkringar som fåglar verkar föredra över ensamstående buskar eller öppna grenade träd.
Plantering buskar är också en bra idé. Inom en säsong eller två buskar kommer att vara tillräckligt stor för att stödja bon. Buskar är lättare att plantera och växa snabbare än träd. Mockingbirds, Robins och duvor bygger bon i många buskar. Några av de bästa fågel häckar buskar är Crêpe myrten, oleander, azalea och sumak. En annan bra idé är att plantera buskar i närheten grunderna för fristående träd för att göra dem mer fågel vänlig. Även med de bästa planteringar i din trädgård, ibland fåglar behöver fortfarande lite hjälp med att hitta säkra häckande fläckar. Lägga fågelholkar till dina träd och gård är också en bra idé. Du kan köpa en redan gjort eller till och med göra en själv.

I svåra tider Adoptera en hund eller katt i ditt hem
Vård för Svarta Phantom Tetra
Topp 5 Large Breed Dog Food
Symtom och behandling av maskar i katter
Reith Pet Cemetery – Toledo, Ohio
Hur man förbereder ditt hem för en valp
Platt-Coated Retrievers: En svansviftande Breed
Din nya häst
Skötsel av en förlamad hund
Hjälpa dina Ball Python Shed framgångsrikt
De Nesting Platser för fåglar

Leave a Reply