De många glädjeämnen i Tarantula Ägande

Den populära uppfattningen att alla fågelspindlar är smutsiga, giftig och farlig varelser är helt absurt. Dessa intressanta varelser är faktiskt ganska ofarliga och kan vara något känslig när ovarsam hantering. Medan så många människor fokusera på de negativa och ofta osanna egenskaper fågelspindlar, skulle jag mycket hellre sprida positiva – genom min erfarenhet som tarantula ägare sedan 1995.
När den sköts ordentligt av utbildade och förståelse ägare, kan många arter av fågelspindlar lever ibland uppemot 30 år. Det är viktigt att komma ihåg att denna långa livslängd endast uppnås genom engagemang och passion för dessa speciella varelser.
Uppleva och bevittnar framväxten av en tarantula är en monumental tillfälle för alla ägare. Från djurets första ömsat cykeln att göra beslut om exakt vilken storlek miljö du önskar för din tarantula att leva i, dessa spännande händelser och planer påverkar varje aspekt av ditt husdjur liv och gör att du kan lära genom att göra, se och titta.
Beroende på storleken på en tarantula livsmiljö kan critter växa till en måttlig eller till och med mycket stora storlek, vilket är vad som påverkar varelsens äta behov och cyklar. Medan de flesta fågelspindlar kommer gärna konsumera små till stora syrsor eller maskar kvarn, större spindlar har större aptit. Införa olika livsmedel källor till tarantula kommer snabbt att du kan tolka mellan vad ditt husdjur gillar och ogillar. När den perfekta måltiden val har fastställts, är det dags att luta sig tillbaka och ta i otrolig upplevelse av en stor spindel och sitt byte. Från snabba och graciösa rörelser som är tarantula har jaktinstinkter den långa processen med festande, att kunna bevittna en tarantula medan utfodring är ganska intressant och lärorik upplevelse.
Att låta din tarantula att spendera övervakad tid utanför sin bur (inomhus endast) kan vara den mest fantastiska upplevelsen av alla. Varelsen kommer snabbt anpassa sig till ljudet av din röst och omgivning, och kan även välja att använda din kropp som en djungel gym av slag. Innehav och försiktigt klappa en tarantula är en upplevelse, som också gör det möjligt för varelsen att bli mycket mer vana vid din doft, röst och omgivning, vilket skapar komfort för framtida hantering.
Det är mycket olyckligt att så många löjliga myter och rädslor omger dessa speciella och oskyldiga varelser. Under hela min fjorton år tarantula ägande, har jag fortsatt att lära sig mer och mer om alla spindeldjur – och har fått ännu mindre skäl att frukta och hata alla spindlar, ännu så många anledningar att omfamna dem.

Vad är den amerikanska Paint Horse?
De bästa metoderna för att träna din hund
Topp 10 Bästa Hundraser för Män
Vad finns olika typer av terrier hundar?
Fem idéer för Dog House Decor
Tips att hålla dina husdjur Safe under sommaren
Black Ruby Barb Faktablad
Pet Care i sommar
Olika typer av djur Rehabilitering
Topp 5 liten ras Hundfoder för valpar och vuxna hundar
Aubrey Organics Gör en Natural Organic Schampo för hundar

Leave a Reply