De främsta skälen Det är bra att vara en MMA Enthusiast Del 2 av 2

Många av oss har varit i ett scenario liknande det som följer: Du är ute på lunch eller middag med några vänner, eller på en fest, etc. när ämnet bara exakt varför du är en MMA fan in i konversationen . Omedelbart, är ditt sinne översvämmade med otaliga skäl som du följer sporten, men när du begränsar det till en, det är för sent. Konversationen har antingen gått vidare eller de runt omkring du tror att du inte har en fast argument för MMA.
Med detta i åtanke, här är något som kan stå till tjänst. Nedan finns en guide som kan hjälpa om du någonsin befinner dig i en sådan situation. Det är en lista över några av anledningarna till att det är bra att vara en MMA entusiast. Detta är den andra delen av en tvådelad serie.
Det bästa är ändå att komma: Som nämndes ovan kan slagsmål ses över hela din TV eller dator, men det går varför än att när det kommer till MMA. Det finns skolor poppar upp i god takt och det finns många lokala initiativtagare runt om i landet som sätter på kvalitet visar. Fler och fler idrottare att delta i sporten, vilket innebär stora saker för framtiden.
Vill träffa en tjej? Gå till en MMA-kort: När du tittar på TV, kommer du att märka att kameran skanna till de underbara kvinnor i publiken (och vi talar inte bara om flickorna ringen kortet). Kameran behöver inte scanna för långt för att hitta dessa vackra kvinnor och om du någonsin varit på en live-event, är chansen att du kan intyga att detta faktum.
Kvinnor kämpar stå tillbaka för någon: Kanske din flickvän, fru, syster eller mor är under intrycket att MMA är för män. Som fans vet vi att överordnade kämpar som Gina Carano och Cris Cyborg är allvarliga MMA idrottare.
Trash Talk måste backas upp: Det är inte som en fotbollsspelare som talar smack mot motståndarlaget och gömmer sig bakom sina lagkamrater och hans hjälm när det är dags för spelet. En MMA fighter kan lägga ner sin motståndare alla att de vill, men förr eller senare, det ska vara kamp tid och dessa ord kommer att behöva antingen backas upp eller ätas.
Det finns nu kort hålls nästan överallt: Om du längtar efter att se ett kort lever och personligen, är chansen att du inte kommer att behöva se för långt. Det kan inte vara på nivån av en UFC eller Strikeforce händelse, och du kanske inte känner igen namnen på många av de stridande deltagande, men lita på att de lokala kort är visar värt att delta.
Du kan lära dig om sporten genom praktisk erfarenhet: Om du känner att du är fysiskt och mentalt tuff nog, kan det finnas en möjlighet relativt nära där du bor där du kan få lektioner på jiu-jitsu, brottning, boxning och så vidare . Nej, betyder det inte att behöva titta mot MMA som en karriärmöjlighet, men det finns sätt att lära sig sporten på nära håll.
Det vinner respekt i de traditionella sporter media: Vi vet alla att MMA inte behöver stämpeln av godkännande från vissa medier för att hävda att det är legitimitet som en livskraftig sport med en stor och lojal följande. Ändå hjälper det när platser som ESPN förhandsgranska och granska några av de mega-slagsmål.
Hur är det med växeln? Det är ingen tvekan om det, oavsett om det binder-shirts, tröjor, hattar etc. bär kläder som deltar i MMA inte bara stöder orsaken, men är mycket stilen också.

Var man får tag Exotiska husdjur till salu
Chinchillor Gör Mjuka Fuzzy husdjur
Negativa känslor är mycket viktigt!
Symtom och behandling av maskar i katter
Fetma hos katter
Flea Allergy Dermatitis hos hundar
De bästa Hundraser för Outdoor Fun
Hur göra din hund dina bästa vänner
Hundar och arbeta tillsammans? Åh, det tror jag inte.
Room With A View Dog House
Finansiella organisationer som kan hjälpa till med hög veterinär räkningar

Leave a Reply