De fem Hundleksaker för Power chewers

Välkommen till en annan Lucky Dog serien artikeln. Ingen hund leksak är verkligen oförstörbar. Ändå miljontals hundägare fortsätter den oändliga sökande efter en leksak som är nästan oförstörbar, säker, prisvärd, i hopp om att hitta den perfekta leksaken som ger många timmars underhållning för sina älskade hundar. Som hundägare och hund-fostrare har jag haft anledning att testa en hel hund leksaker på marknaden. Min huvudsakliga testare är en 54-pund räddade pit bull heter Lucky, och de biträdande testare har varit en parad av familjehem hundar som har tillbringat tid bor i mitt hem, under ledning av den lokala SPCA skydd.
Leksaker kom från en mängd olika källor, inklusive lokala icke-kedjan djuraffärer, stora butikskedjorna sällskapsdjur och en webbutik (hund) som ofta har de lägsta priserna på en mängd olika leksaker. Några av de leksaker varade mindre än ett par minuter innan hundens testteam helt förstört dem. Andra leksaker kunde stå upp ganska bra. De fem leksaker fick stå upp för en rimlig mängd användning, samt att ge underhållning. När allt är en leksak som en hund finner ointressant utan värde.
Baserat på ovetenskapliga svar hundens testteam, här är de fem bästa leksaker för makt chewers, i fallande ordning.
Den Kong Effekt tuggaren ($ 7,76 på hund) är en annan hund-testad favorit. Genom att tillämpa en viss försiktighet i hur denna leksak ges till hundar har vår andra Kong Effekt tuggaren lyckats motstå månaders missbruk från flera hundar i mitt hus, medan den första Kong Ström tuggaren träffade en tidig död. Detta är en annan leksak som erbjuder en mat / behandla leverans alternativet, det kan fyllas med kibble, små godsaker eller fyllda med mjuka godsaker som jordnötssmör eller ost wiz. Den första Kong Kraft tuggaren förstördes i en dag när det gavs till huvudgruppen hund testare, helt fylld med mjuk ost. Att en ersattes med en identisk Kong Effekt tuggaren, men i stället för helt fyllning det med ost, den är fylld med bitar av godsaker och kibble och mjuk ost eller jordnötssmör används endast för att försegla kibble i. Används på detta sätt, har den andra Kong Ström tuggaren varade flera månader, så det nu också gör köpet listan också.
Den eviga Treat Ball är en annan favorit i vår hund testare. Medan de eviga behandlar inte riktigt evig, ger de en utmaning för våra hund testare för att ta bort från bollen. Vanligtvis behandla kan tas bort inom 20 minuter, men då behandla fortfarande håller hundar upptagen som de arbetar på att behandla sig själv. Även utan behandling, är bollen själv en källa till underhållning. Efter flera månaders användning, den evige Treat Ball endast visar en liten tår, knappt märkbara, i kanten på ena sidan. Denna leksak är något mindre av ett fynd men eftersom det blir mest användning när den är fylld med en verklig eviga Treat. Den eviga Treat Ball och tillhörande behandlar finns i tre storlekar – små, medelstora och stora, och priserna varierar därefter. De behandlar säljs i förpackningar om två, med en mängd olika smaker tillgängliga. Den billigaste priset för en stor två-pack med godsaker är $ 4,99 på hund, men ibland webbplatsen säljs av detta i månader i taget. De behandlar är mer lättillgängliga på butiker som PetSmart, där godis kan kosta upp till $ 8,99 för en två-pack på nätet, och ännu mer i tegel och murbruk butiker.
Busy Buddy Waggle leksak beskrivning hund lyder: Denna unika leksak har en super flexibel mitten som gör att det är lekfullt viftade och skakas fram och tillbaka. Behandla MeterTM slumpmässigt doserar behandlar för kibble-älskande pooches.1 Ingen av de hundar som fick en chans att testa denna leksak kunde räkna ut hur att få godsaker ute. Som behandling fördelning leksak, verkade denna leksak att hindra testarna. Men som en leksak att gnaga på, bära, spela, kasta och även slita med, blev denna leksak snabbt en favorit. Ju mer dominerar hunden gillade upptagen leksak Buddy Waggle så mycket att strax före sänggåendet, hon tyst gömde leksaken under min säng. Sedan under natten, gled hon ur sängen, hämtade leksaken, och gömde den i min säng under en kudde, där det skulle vara säker från de andra hund testare. Busy Buddy Waggle leksak verkar ganska bra gjort, och ser ut som det kommer att hålla upp åtminstone under ett par månader. Inköpt från Dog för endast $ 7,99 för den stora storleken gör denna leksak på köpet listan. (Den mindre storleken är tillgänglig för bara $ 5,99).
Kong Squeakers leksaker finns i en mängd olika former – pinnar, hantlar, munkar, bollar och domkrafter. Vår hund testgrupp blev snabbt expert på att hitta Squeaker bit och ta bort det från resten av leksaken, en uppenbart farlig situation. När Squeaker bit avyttrades, behöll leksaker fortfarande intresse hund testteam, men de flesta av de leksaker hade en maximal livslängd mäts i veckor, inte månader. Fortfarande, med priser så låga som 0,99 för en Trippel-pack bollar kan Kong TJALLARE leksak serien vara användbar även för några tuffa chewers. Dock tillsyn behövs, eftersom vissa hundar kan strippa och äta tennis-bollen som täcker på dessa leksaker. Ägarna kanske också vill överväga att ta bort Squeaker bit innan deras hund gör det för dem.
Busy Buddy Twist n’Treat levereras fester med en mycket högre grad av frekvens, lämnar hund testare glad som behandlar och torrfoder kom ut ganska lätt. När leksaken var tom, det erbjuds lite underhållning som tuggleksak och det tog inte lång tid för den att börja titta ganska lite värre för slitage. Därför kan det här vara ett bra leksak för mild till måttlig chewers, men inte för makt chewers. Till försäljning för $ 12,49 på hund, är inte en dålig affär för de som är milda till måttliga chewers. Ägare av makt chewers måste övervaka användningen av denna leksak noga.
Några av de andra leksaker som testades, men gjorde inte de fem bästa listan inkluderar Cube Buster livsmedel, Tuffy serien av leksaker, och Nylabone, bland annat. Buster Mat Cube var intressant för mindre än ett par minuter, hundar snabbt beslutat att de insatser som krävs för att få godis ut var inte värt ansträngningen. Flera Tuffy leksaker testades, vissa varade så lite som en halv timme innan den helt förstörd. Ingen varade i mer än en vecka. Den Nylabone höll sig väl, men det gjorde inte behålla intresset för hundar för mycket länge alls.
Om författaren: Sharon McCuddy är författare Lucky Dog artikelserie, som inkluderar ovanstående artikel. Delvis drar författaren på hennes erfarenheter som en hund ägare, räddare och hund fosterhem för att ge pedagogiska artiklar i Lucky Dog serien. Läsarna uppmanas att rådgöra med sin veterinär för eventuella medicinska frågor, och att använda uppgifterna i artiklarna som underlag för egen utbildning som en ansvarsfull hundägare.

Afrikansk klogroda Care Made Easy
The Joy of saltvattensakvarier
Tips för vård av Aging Hundar
Vilken Dog Breed är rätt för dig?
Dog Days of Summer: varmt väder Tips för hundägare
Är din hund Dominerande?
The Joy of Kycklingar: Är Slaktkyck du?
Hur du tränar din hund som en nybörjare Trainer
Är vegetarisk kattmat bra för din katt?
Katt Grooming: Bad och borsta
Dog Training Schools i Norfolk, VA

Leave a Reply