De fem Dog Training Supplies för nya djurägare

Lydnadsträning förbättrar bindningen mellan sällskapsdjur ägare och hund. Ordentlig utbildning gör också att leva med din hund roligare. Här är de bästa fem hundträning leveranser att börja din resa med ditt husdjur.
Viktiga Dog Training Supplies: Hund Bed
Att hjälpa din hund känner sig trygg och säker är det första steget till en framgångsrik beteende utbildning. Att ge din hund med en tyst, bekväm säng av sin egen ger honom en plats att vila och koppla av. Dessutom hjälper ett husdjur säng hålla din hund från din säng.
Viktiga Dog Training Supplies: Pet Carrier eller Crate
En bur tjänar många användningsområden för djurägare. De är praktiskt när du reser med husdjur eller transportera din hund. En bur är nödvändigt om du planerar att använda lådan utbildning för att housebreak din hund. Du bör välja en bärare baserad på dina behov. Till exempel bör en bärare för allmänt bruk har vissa utrymme och vara tillräckligt rymliga för din hund att vända. Crate utbildning kräver en mindre bärare som bekvämt håller din hund, men är tillräckligt liten för att avskräcka olyckor.
Viktiga Dog Training Supplies: utbildning krage
Den sällskapsdjur gången är full av nyhet halsband och matchande koppel, men en utbildning halsband och koppel är mer praktiskt för att lära din hund grunderna. Om du väljer att använda en choke kedja, en krage som spänner runt hundens hals när den dras, för utbildning, vara mycket försiktiga för att undvika skador. Som en extra försiktighetsåtgärd kan du byta ut choken kedjan med en traditionell spänne krage i mellan dina träningspass.
En strypkedja vanligtvis endast behöver användas i de tidiga stadierna av träning. En professionell husdjur tränare kan ge ytterligare vägledning och instruktion för att använda en stryphalsband säkert och korrekt sätt. När du lägga grunden kan du använda en traditionell krage hela tiden.
Viktiga Dog Training Supplies: Utbildning Leash
Det är fördelaktigt att hålla två typer av koppel till hands. Den första är en kort kedja koppel. Det är användbart för att hålla din hunds uppmärksamhet medan undervisning i grundläggande kommandon som sitta och lägga. En längre koppel är bra för promenader din hund.
Viktiga Dog Training Supplies: hundgodis
Positiv förstärkning som petting, verbala beröm och godis gå långt i att undervisa din hund gott uppförande och bygga förtroende. Liksom är fallet med människor, bör godsaker konsumeras med måtta. Leta efter små hundgodis eller bryta större bitar av mat i mindre bitar för att maximera antal livsmedel belöningar du kan ge din hund.
Alla dessa leveranser finns i en mängd olika butiker och på nätet. Husdjur växa eller inte längre behöver viss träningsutrustning, så se till att leta efter dessa väsentligheter på loppisar och i secondhandbutiker. Vänner, familj och freecycle.org kan ha dessa material är gratis för att be.
Träna din hund är en pågående process som kräver ansträngning från dig och ditt husdjur. Utöver dessa grundläggande utbildning leveranser, kommer tålamod och konsekvens hjälpa dig att uppnå dina mål hundträning.

Leveranser att köpa när de antar en katt
Några riktigt förbryllande husdjur
Top Ten Best Dog Breed Mixes
Den colombianska Tetra Faktablad
The Joy of Kycklingar: Är Slaktkyck du?
Hur Halter en häst
Djurägare måste tänka Farliga Vinter hälsa för sina katter och hundar
Tuppfäktning: Hur avla en bra Broodcock
Hemlagad Dog Treat Recept är bättre för din hund
Katt Ras: Persian Cat
Sunshine

Leave a Reply