De fem bästa Halloween för hundar

Halloween kostymer är inte bara för människor längre! Jag har tre valpar och en över odlas valp i mitt hem och jag ska vara den första att erkänna att mina fyra hundar älskade som mina barn. Vi har inte vågat ut på Halloween med alla fyra, men den äldsta har anslutit sig till oss bus eller godis innan. Om du är som jag då kanske du vill klä din fyrbenta vän i år för Halloween. Om han eller hon kommer på bus eller godis äventyr eller bara hjälpa till att dela ut godis finns det en Halloween-kostym perfekt för din hund.
Jag är inte riktigt bra på att hund kläder så jag har sökt högt och lågt på nätet för Halloween kostymer för mina hundar med en enorm mängd resultat. Jag har minskat ner det till fem av mina favorit hund Halloween kostymer.
Sherlock Holmes
Pet Sherlock Holmes är en sådan söt dräkt. Hittade på doggyduds det kommer med en sjal runt udde som ser ut som pälsen Sherlock Holmes bär och den berömda hatt. Varje hund ska känna sig bekväm i denna dräkt med gott om utrymme att röra sig, täcker inte benen lämnar dem att känna sig fri att köra. Priserna varierar på storleken på din hund. Små till medelstora är $ 39,99, medelstora till X-large serier $ 44,99, X-large till XX-Large är $ 49,99 och den slutliga storleken är XXX stor som är prissatt till $ 54,99. För att beställa Sherlock Holmes kostym för din hund måste du ge den exakta hals mätning, kroppslängd, öron linje, Ram och Breed.
Om du letar efter billigare prissatta hund kostymer så kooldogtees är platsen att shoppa. Du behöver exakta mätningar av din hund, eftersom de inte tillåter avkastning.
Fotboll Feber
Prissatt till försäljning för $ 15,99 denna dräkt är perfekt för din fotboll kärleksfulla hund! Det täcker kroppen och främre två benen. Det finns en hatt som kommer med det. Framsidan av fotboll enhetliga gör din hund att se ut som om han håller en fotboll och redo för att vinna spelet.
Handsnpaws erbjuder en mängd olika hund kostymer för små och stora hundar.
Korv
Vänd någon hund i en varm hund för $ 22,00. Erbjuds i tre storlekar Weiner (Liten), Ballpark (Medium) och Jumbo (Stor) det är den perfekta kostym för din hund. Dräkten är i grunden en bulle på varje sida av din hund med en sick-sack med ditt val av ketchup eller senap. Dräkten hålls på av justerbara, elastiska kardborreband som gör det enkelt att hantera och bekvämt för din hund.
Scarlett O’Hara
Har din hund tror att hon är en den vackraste hunden i samhället? Sedan få henne att känna så för Halloween med Scarlett O’Hara klänning från Handsnpaws. Här är beskrivningen från webbplatsen Den är gjord av högsta kvalitet vinrött satin med en elegant svart glans. Under varje nivå av Burgund satin sockeln är ett lager av hög kvalitet, delikat svart spets gör varje skikt av socklar full och rik. Den levereras komplett med en vacker matchande satin och spets hatt och koppel. Storlekar XXS thru Xlarge (montering 1 till 45 lbs). Denna vackra dräkt är prissatt till $ 42,00 och väl värt besväret.
Polishund
Halloweencostumes4u har gjort det möjligt för din hund att bli vakthund han alltid drömt om. För $ 20,00 din hund kan bli nästa polis på blocket. Han kan känna sig som en riktig polis med sin hund overall, bifogade handfängsel och walkie-talkie och polis hatt kostym huvudstycke.
Par
Har du en manlig och kvinnlig hund måste du klä upp för Halloween? Halloweencostumes4u har något perfekt för dem också. Du kan klä din kille kompis upp som en 50 Greaser hund medan han har sin 50 flicka vid sin sida.
Den Greaser kostym är prissatt till $ 19,00 och inkluderar en T-Bird logo 50 stil hund kostym jacka som sveper runt det organ som täcker de främre två benen.
50-talet Tjej Kostym är prissatt till $ 17,00 och inkluderar rosa vovve klänning logo kostym med musik motiv på kjolen.
Oavsett vad kostym du låter din hund att bära faktum kvarstår hundar älskar Halloween lika mycket som vi gör. Glöm bara inte att ge dem deras korg för godsaker!

Allt om rasen: Grand Anglo-Francais Tricolore
Hur ta hand om en äldre inkontinent hund
Tio av de mest heroiska hundar
Marsvin: lättskött och stor underhållning
Kända Clydesdale hästar Bred Ursprungligen för tungt arbete
Häst Barns Bränn på Kentucky State Fairgrounds
Leveranser att köpa när de antar en katt
Hur man introducerar en valp till en Crate
Produkt granskning: Python Ingen Spill Rengör och Fill
Mata din valp
Extremt sällsynt Megamouth Shark Caught i Filippinerna, senare Ätit

Leave a Reply