De bästa metoderna för att träna din hund

En hund ses ofta som människans bästa vän. Varje sällskapsdjur ägare vill deras hund att uppföra sig som bäst. Men när din hund börjar tugga på morgonen papper eller gnagande på dina läderskor, bör du börja vidta åtgärder omedelbart. Vad är några sätt du kan träna din hund? Även om du inte är en expert tränare, kan du ansöka fortfarande dessa metoder med ditt husdjur: Tålamod är en dygd. Japp, är den gamla klichén sant när det gäller att träna din hund. Vara IT-utbildning ditt husdjur att inte gnaga på skorna eller inte kissar på soffan, är tålamod nyckeln. Om du tar på utbildning ditt husdjur när du är på dåligt humör eller du är för trött och utmattad från jobbet, kan du hamna fördröja utbildning ditt husdjur i flera månader. Ditt husdjur kommer inte svarar bra på dåligt humör, och så du kommer du som utbildning är det minsta lätt.
Aldrig träffat din hund eller använda fysiskt våld bara för att göra din hund lyda dig – det kommer inte. Du kommer indirekt lära ditt husdjur hur man slåss tillbaka och han / hon inte kommer att lyda framtida utbildning du kommer att göra. Det bästa sättet att göra en hund följa är genom tålamod och genom att hålla en lugn men ändå auktoritativ röst. Glöm inte att leka med din hund – det är ett bra sätt att öka din hunds självförtroende.
Var beredd på en del slirar. Om du är potträning din hund, vara beredd på en del halkar då och då, särskilt under de första dagarna. Detta är normalt och du bör inte bli modfällda. Bara hålla konsistens och ge inte upp på ditt husdjur. I några dagar eller vecka, kommer du att bli positivt överraskad av hur din hund visar.
Belöna ditt husdjur. Varje gång din hund bajsar där du vill att han eller gör saker som du vill ha dem gjort, glöm inte att ge dem en trevlig välsmakande behandla. Lovord tillsammans med petting som han / hon är den bästa hund i hela vida världen också göra en stor skillnad. Din hund kommer att känna värderas och han / hon vet att de gjorde rätt, som är skyldig att upprepa det inte bara för behandling, men för din kärlek också.
Göra ditt husdjur känner sig uppskattade och älskade är ett bra sätt att göra ditt husdjur följa dina kommandon. Kom bara ihåg att hålla huvudet kallt när de första dagarna av utbildningen kommer att vara grov. Ge inte upp på ditt husdjur – din utbildning kommer att belönas.
Artikel Resurs: Leslie Bautista

10 sätt att upptäcka en valp kvarn
Har du den dummaste hund?
Betydelsen för Kastrering Man Hund & Katt
Att hitta en förlorad Pet
Viktiga frågor att ställa en hunduppfödare
Hur du håller din hund Aktiv när de bor i en lägenhet
Produkt Utvärdering av Pedi-Paws från en hund tränare
Spara pengar med bra service till Banfield Animal Hospital i Sterling, VA
Dog Paw Pad Sprickor: orsaker, behandling och förebyggande
Utbildning familjens hund: Dog beteendeproblem: Topp 10 skäl Familjer orsakar dem
Rätt hund säng Ger din bästa vän en mängd fördelar

Leave a Reply