De bästa Hundraser för ditt hushåll Pet

Är du på marknaden för en ny valp och har ingen aning om vilken typ att få? Look no further! Denna artikel kommer att gå över de bästa hundraser att ha som ditt husdjur.
Om du har dina familjemedlemmar med allergier då är du antagligen söker efter den bästa hund som inte kommer att skaka sina allergier. Det finns faktiskt många alternativ att välja mellan. En bra val är basenji. En basenji är en liten hund och oftast har en mycket glänsande päls. De flesta Basenji är mycket tillgiven och energisk. De älskar att leka! Basenji är gör stora husdjur eftersom de inte tycker om att spela är oftast mycket lättlärd. De är mycket söta hundar och kommer att göra en rolig husdjur. En annan stor hund val för dem med allergier är Shih-Tzu. Även med det långa hår är det en stor hund att ha med för allergi benägna ägare. De fäller knappt något hår. Shih-Tzu är en mycket söt, rolig och glad liten hund. Nu ibland kan de vara lite svårare att träna än andra raser, men med lite tålamod från din sida det kan göras. En Shih-Tzu är ett utmärkt val för ditt hushåll husdjur.
Om du inte har allergiska problem i hemmet så finns det andra raser som också kommer att göra stor sällskapsdjur. En sådan ras är pudel. En kul sak om pudeln är att du får ett val är vilken storlek du vill ha! Du kan få en leksak pudel eller en vanlig pudel. Båda relativt små hundar. De flesta pudlar kan faktiskt tränas att göra några tricks. De är mycket smarta hundar. Som med alla husdjur som de behöver rätt kost, sjukvård och motion.
Det kommer nog inte som någon överraskning att en Labrador Retriever är en utmärkt hushåll husdjur, och är en av de mest populära valen hushåll husdjur. Jag hade en när jag var ung och jag bara älskade den hunden! Hon var så lätt att gå och roligt att vara runt.En anledning till att labradorer göra sådana stora husdjur är att få tillsammans så bra med barn. Det är mycket viktigt när man väljer ett husdjur för din familj. Labradorer är vanligtvis mycket lojala hundar.
Nu kan du kanske inte vet så mycket om Bichon Frisé, men de är mycket söta små hundar som gör stora husdjur. De är mycket små hundar oftast väger inte mer än 12 eller så pounds. De har oftast mycket Happy Go Lucky personligheter. För det mesta är de snabba elever, men som andra raser kan det ta lite tid att träna, men de kan tränas. Den Bichon Frisé är ett utmärkt val om du har barn.
Nu schäfer gör ett bra husdjur. De är vanligtvis hålls utanför, men kan förvaras i också. De är mycket lojala och skyddande av deras ägare. De gör mycket bra i träning. Tyska Shepherds används mycket inom brottsbekämpning och militär grund av deras stora utbildning förmåga.
Jag uppmanar er att göra din egen forskning när man beslutar om vilken hund för ditt husdjur. Det finns många val och bara du vet vad ras bäst passar din familj. Se till att du och din familj är redo att ta på sig ansvaret för ditt husdjur. Husdjur behöver motion, lämplig utbildning, näring och hälsovård. Viktigast de behöver din kärlek och omsorg.

Saker att tänka på innan ett katt
Katt beteende: Varför en katt Spela med Prey?
Styra hunden kopplad
Mellanliggande Horse Training Tips för en häst Handler
Hund vård: Att handskas med brist på mjölk och trasiga naglar
Internutbildning din nya valp
Hur ta hand om en äldre inkontinent hund
Dog Training: Är ditt husdjur Rädd för vakuum?
Påskharar Gör inte bra husdjur
Hur man tränar en katt att använda kattlådan
Låt oss sätta Big Oil i konkurs

Leave a Reply