De bästa hemlagad Halloween för hundar

Om du behöver idéer för en hemmagjord hund kostym utan att spendera en massa pengar, läs vidare. Jag lovar din hund inte kommer att njuta bära någon av dessa kostymer, så ta en snabb bild innan din hunds kostym är repad på, skakas runt, tuggas upp, vickade av eller attackerade!
Dancing Hundar
En korthårig hund är en perfekt kandidat för ett barns slitna balett trikåer med bifogade Tutu. Sträck det rätt över din hund, och klipp ut en svans hål. Bulldogs gör helt bedårande ballerinor!
Eller skära upp en gammal vit skjorta, försiktigt bort kragen och manschetterna för att säkra att din hunds hals och tassar för ett Chippendale hund. Se nedan hur du använder resten av den skjorta som Doctor Laboratorierock.
Go Getter Hundar
En gammal tröja passar din hund att skapa ett kollegialt utseende. Helt enkelt sy upp överskottet hängande framför, och din hund kommer också att vara beredd att avvärja vintern frossa. Lägg till ett barns par gamla jeansshorts tucking svansen i eller skära ett hål ut, tillsammans med barnen tennisskor och ett college bok fastspänd på ryggen.
Din hund kan också klä i ovanstående outfit, utan boken och skicka ut honom på en skateboard. Skateboard dawg!
Räddningshundar
Strapping en tom fat-formad kan på kragen på din St Bernard med en bred linning målat med ett rött kors eller en dubbelsidig tyg tidningen caddie (TV Guide och klickern storlek). Detta är en perfekt kostym för din stora hund, men framför allt roligt på en liten Chihuahua eller mops.
Din schäfer kan idrotten ett uppstoppat djur, såsom en ko eller lamm (eller hela besättningen) fäst till deras tillbaka för rodeo-stil underhållning eller parti djur runt-ups.
Animal Hundar
Din tax kunde bli en kamel genom att fästa två pucklar på dina hundar tillbaka att du har gjort av en gammal kudde och fäst den genom att linda ett bälte genom mitten av kudden och runt Fido midja.
Din långhårig hund kunde bära massor av små uppstoppade djur fäst med kardborreband flikar och kan vara en pungråtta bär sina ungar, eller något annat djur som bär sina ungar.
Vetenskap Hundar
En läkare eller forskare Laboratorierock kan göras genom att ändra en gammal vanlig vit skjorta, trimning både fållen och ärmarna rakt. Måla ett rött kors på Doctor Dog Laboratorierock.
För vetenskapsmannens Laboratorierock lämna vanligt vitt och retas sedan spraya din hunds långt hår för en Einstein-look (eller Don King) med din hund egen man.
Här är tio möjliga Halloween kostymer för dina hundar. Var kreativ med dina gamla kläder eller prova en sparsamhet butik eller loppmarknad efter de bästa erbjudandena. Oavsett kostym du väljer att klä din hund i, håll det humana!

De Fördelar och nackdelar med De-klösa kattungen
Att välja rätt fisk för en ny färskvatten akvarium
Hem rättsmedel för din hunds torr kliande hud
Bara Horsing runt: Medel Horse Training Tips
I Obamas Vita huset hund
Stora husdjur för nyfikna pojkar
Bästa Jakt Hundraser
Därför bör du inte ta din hund att arbeta
Mini Mutter Knot Nibbler: En av de coolaste små djur tuggleksaker
Portugisiska Water Dog – bästa valet för allergiker?
Matlagning för din katt

Leave a Reply