De bästa Dog Training Produkter

Är du i färd med att utbilda din hund? Eller skulle du vilja börja träna din hund att lyda kommandon, hälsar folk fint, och inte dra sitt koppel när du går ihop? Om så är fallet kanske du vill prova några av dessa produkter hundträning.
Lätt promenad Harness: Easy Walk Harness är en av de bästa hund utbildning levererar effektivt träna din hund hur man gå i koppel utan att dra den. Selen finns en metallring som sitter på bröstet på din hund och vägleder honom eller henne försiktigt tillbaka till dig när han eller hon börjar dra i kopplet. Dessutom förhindrar selen tryck mot hundens nacke och hals.
Du kan köpa Easy Walk Harness från Pet Expertis webbplats för ca $ 20. Du kan välja storlek och färg på selen också.
Pet Säker UltraLight Sonic Bark Kontroll Trainer: The Pet Safe UltraLight Sonic Bark Kontroll Trainer är en annan hundträning produkt du kanske vill överväga att använda med din kamrat. Denna bark kontroll krage lär din hund att inte skälla när du inte vill ha honom eller henne att göra en hel del buller, såsom på natten när du försöker sova. Skillnad från de flesta kragar bark kontroll, inte använda denna krage inte stötar för att lära din hund att inte skälla. Istället, när din hund skäller, är en obehaglig, men helt ofarlig tonen avges från kragen. Din hund kommer att lära när han eller hon ska hålla tyst och när det är okej att tala.
Dessutom är denna krage lätt, väger endast ett uns. Du kan justera kragen att svara på din hunds skälla så att den inte avger tonen som svar på andra ljud också. Du kan köpa husdjur Safe UltraLight Sonic Trainer Bark Kontroll på hunden Supplies webbplats för ca $ 40.
Pet Safe Utomhus Bark Control: The Pet Safe Outdoor Bark Control är en annan hundträning produkt som kommer att lära din hund att inte skälla när han är utomhus. Denna produkt är i form av en liten hundkoja och avger en obehaglig ultraljud när din hund (eller din grannes hund) skäller. Ljudet avges från denna produkt är obehagligt, men inte skada din hund på något sätt. The Pet Safe Outdoor Bark Control kan plocka upp skäller från 60 meter bort och svara på dem. Dessutom är denna produkt vattentät, har en LED-display som visar när batteriet börjar ta slut, och har fyra nivåer av kontroll.
Du kan köpa husdjur Safe Outdoor kontroll från hunden Supplies hemsida också. Denna produkt säljer för ca $ 70.
Bitter Apple: Bitter Apple spray är en annan av de bästa leveranser hundträning på marknaden. Bitter Apple kan användas för att lära din hund att inte tugga på saker du inte vill att han ska tugga på eller är farliga. Bitter Apple är säker för hundar, men har en mycket obehaglig smak för att avskräcka din hund från att tugga eller bita saker. Du kan spraya denna produkt på elektriska sladdar, möbler och allt annat du inte vill att din hund tuggar. Du kan köpa Bitter Apple i sällskapsdjur leverans butiker som PetSmart och PetCo.
Manners Minder: The Manners Minder är en annan av de stora produkterna hundträning du kan köpa för att träna din följeslagare. Den Manners Minder kan du belöna din hund för att lyda kommandon eller hälsning människor vid dörren fint. En fjärrkontroll med fyra knappar kan du träna olika hundar samtidigt. Dessutom kan du lägga foderbitarna av hundmat eller behandlar i maskinen för att belöna din hund för gott uppförande. Du kan stå på 100 meters avstånd med fjärrkontrollen och fortsätter att driva Manners Minder, även genom väggar, vilket gör det lätt att träna din hund på avstånd.
Du kan köpa Manners Minder från The Ahimsa Dog Training webbplats för ca $ 120. Du kommer också att behöva köpa 4 D-batterier för att driva maskinen.
Boundary Katt och hund Repellent granulat: Boundary hund och katt Repellent granuler är en annan av de bästa leveranser hundträning du kan använda med din älskade husdjur. Gränsen är en utomhus hund och katt motbjudande du kan använda för att träna din hund att inte gå in i vissa områden, t.ex. dina rabatter, krukväxter och trädgård. Även Boundary har en vanlig doft för människor, hundar och katter tycker att det verkligen brott och kommer inte att gå nära den.
Du kan köpa Boundary från Lukt Destroyer webbplats för cirka $ 11 per behållare.
Dog Whisperer DVD Volume 1: The Dog Whisperer DVD är en annan stor hund utbildning produkt du kan använda för att lära din följeslagare hur man beter sig på rätt sätt. DVD-skivan ger ägare med tre enkla steg för att lära din hund att: sitta, stanna, gå till din plats, ner, kom, låt den, hitta den och häl. DVD-berättar också hundägare hur man handskas med hoppning, stjäla, tugga, dra i kopplet när man går och skäller. Slutligen klickerträning också diskuteras på denna hund utbildning video.
Du kan köpa hund Whisperer DVD Volume 1 från Dog Whisperer webbplats för ca $ 20.
Klicka-R: Click-R är en annan av de bästa leveranser hundträning på marknaden för undervisning din kamrat. Click-R är en handhållen klicker med ett finger rem och en upphöjd knapp, en ergonomisk design avsedd för enkel användning. Du kan lära din hund att associera klick på Click-R med den behandling du ska belöna honom med för gott uppförande. Du kan lära dina kommandon hund lydnad, bra beteende och agility med denna hundträning produkt.
Du kan beställa en Click-R från Good Dog Training Produkter webbplats för cirka $ 3,50.
Dog Training Kit Plus: The Dog Training Kit Plus är ännu en av de största produkterna hundträning tillgängliga för lära din hund lämpliga beteenden. Detta kit innehåller allt du behöver för att börja klickerträning med din kamrat. Specifikt innehåller satsen: en i-klick, prov av hundgodis, en utökad version av Komma igång Klickerträning för hundar (cirka 100 sidor lång), klick-a-Trick kort och a Klicka Magic DVD av Karen Pryor .
Du kan köpa Dog Training Kit Plus från Karen Pryor s Klickerträning webbplats för ca $ 40.
Kraften i positivt Dog Training: The Power of Positive Dog Training av Pat Miller är en av de bästa leveranser hundträning du kan använda för att effektivt träna din hund. Denna bok ger hundägare information om hur du tränar din hund med en klicker, godis eller andra positiv förstärkning snarare än straff. Det finns också information om hur att fasa ut användningen av en klicker eller behandlar för att gå vidare till avancerad utbildning. En ordlista med utbildning termer och en dagbok för att spåra din hunds framsteg ingår också i boken.
Du kan köpa The Power of Positive Dog Training av Pat Miller från Amazon för ca $ 12,50. Du kan också beställa boken via din lokala bokhandel.
Om du försöker träna din hund eller vill börja träna din hund, prova några av dessa produkter hundträning i processen. De är garanterat att hjälpa dig på ett effektivt sätt träna din hund att bete sig på ett lämpligt sätt och stärka banden du dela med din kamrat.

Katt Flea Life Cycle
Newfoundland Hundar – Dina Furry Angels
Internutbildning din nya valp
K9 Friends United Webbsida – Det är Grrrreat för anslutning Hundägare
Hur vet när Rooster skulle dö
Den Varför är & Hur är att hålla din hund säkert på kopplet
Homemade Halloween för katter använda billiga hantverk Store
Den första husdjur kan vara en hund, men det finns skäl varför katter kan vara den perfekta husdjur
Farorna med Foxtails och hundar
Nedgången av änglar
Hur du lär en coonhound till Hunt Coon

Leave a Reply