De 6 barnvänliga hundar

De flesta föräldrar är tveksamma när det gäller att få sina barn en ny hund. Medan vissa hundar kan vara mycket vänlig mot små barn, kan andra vara aggressiva och till och med farligt. Att välja rätt typ av barnvänliga hund kan vara en utmaning men med ordentlig forskning, kommer du att kunna hitta ett husdjur för att passa rätt i med din familj.
Kid-vänliga hundar: Retrievers
Retrievers tros vara en av de mest barnvänliga hundar finns. Labrador retriever, Golden Retrievers, och Labs Choklad är alla bra val för barn. Även retriever tenderar att bli stora och är mycket hyper i ung ålder, de kan ta rycka och dra för små barn och är oftast väldigt beskyddande.
Kid-vänliga hundar: Beagles
Beaglar är små och bedårande och är vanligtvis vänligt med små barn. De skäller inte lika mycket som andra hundar och kan lätt hållas och tränas. Beaglar har massor av energi för att hålla jämna steg med barn och älskar att springa och leka. Dessa hundar kommer i färgvariationer av vitt, svart, orange eller ljusbrun och vanligtvis bor ca 12 till 14 år.
Kid-vänliga hundar: Spaniels
Spaniels är medelstora hundar och bara få cirka 20 till 30 inches i längd när fullvuxen. De är lekfulla, kärleksfull och har en jämn läggning. Spaniels är mycket barnvänliga för barn i alla åldrar. De finns i en mängd olika färger men ofta rött, svart och brunt. Spaniels behöver lite extra omsorg som deras öron måste rengöras och ägaren bör undvika att få dem våta. De måste också trimmas på en regelbunden basis.
Kid-vänliga hundar: Hundar
Många Hounds, särskilt Tax och Basset Hound, är bra följeslagare för barn. Dessa hundar är oftast större i storlek och har en utmärkt barn-tolerans. De oftast tolererar örat drar, som satt på, eller något annat din lilla barn kan sätta honom igenom. Hundar är vanligtvis vit, brun eller trefärgad och behöver lite motion på grund av deras korta ben.
Barnvänliga hundar: Shih Tzu
Shih Tzu är små och sassy hundar som bara få upp till ca 15 pounds och 10 inches lång i vuxen ålder. De har en utmärkt tolerans för barn och är intelligenta och lekfulla. Dessa små hundar brukar få bra överens med katter och främlingar och är vanligtvis inte aggressiva. De finns i en mängd olika färger, såsom buff, svart och vitt eller silver och vitt.
Kid-vänliga hundar: Bichon Frise
Bichon Frises är små vita hundar som lever i ca 15 år. De är utmärkta med barnen och är mycket tillgiven, väluppfostrad och lekfull. Bichon Frisé kan hoppa ganska högt och kan roligt att titta på. Dessa älskvärda hundar är glada och lätt att ta hand om. De behöver träna och gillar att gosa upp för att ta en tupplur.
Slutsats
Om du letar efter en barnvänliga hund för ditt hem, ser ingen framtid än dessa stora raser. Hundar för barn finns i storlekarna stora och små och allt däremellan. De flesta hushåll söker lekfulla och väluppfostrad hund som också kommer att skydda sina barn. De val ovan kommer att göra just det!

)
Hur man förbereder ditt hem för ett nytt husdjur
Guide till bästa Hundraser för allergier
De bästa Hundraser för ditt hushåll Pet
Hur man skapar en sats katastrofberedskap för din hund
Hitta Ansedda Allergivänliga hunduppfödare
Top Jakt Hundraser
Öron Bölder hos hundar
Den Weird News Weekly Review, 27-31 Juli
Tips för hur man Groom en katt
Adjö till ledstjärna

Leave a Reply