Dawson: Disaster Sök Dog

Dawson är en av de hundar som är mycket speciell och unik. Dawson är mycket unik och långt ifrån vanliga. Dawson var ursprungligen namnet Jo-Jo och var den enda valp född i kullen. När han kunde, denna valp tas från sin mor till en veterinär tekniker som var licensierad, Kellee Matthews. Kellee trodde han var en lovande kandidat för Search Dog Foundation. Stiftelsen höll med hennes bedömning och så Kellee tog valpen att vara den som skulle bli hans tränare.
Dawson skulle bli en katastrof Sök Dog, en som skulle söka och lokalisera doft från levande människor. Han skulle sändas i orkaner, kollapsade byggnader, vrak av tåg, kraschar på flygplan, laviner, naturkatastrofer och mycket mer att hitta dem som var i trubbel. Vissa hundar är också utbildade i händelse att ingen lever hittas. De är utbildade för att finna att doften så kropparna kan hittas. Dawson var denna typ av hund. Han var den första hunden som tränas för att återvinna offer istället för att rädda dem i Sök Dog Foundation.
Dawson anses vara en specialist, en Disaster Recovery Canine. Hundar av denna kaliber är utbildade inte att hitta levande doft, men att hitta doften som talar om för dem att offret är död. De har också fått utbildning inte bli distraherad av andra dofter som normala hundar brukar doft. De kan doften mänskliga kvarlevor och kunna lokalisera något av en människa, oavsett hur långt eller platser. Om de är utbildade och riktade, kan de hitta något som helst, oavsett hur våt eller torr.
Dawson sändes till Sundowners kennel som var en utbildningsanläggning för stiftelsen att utbilda fullt ut. Han var där i sex månader innan Ron Weckbacher blev hans handler. Ron är också en hanterare av en annan Stiftelsen hund som heter Manny. Dessa två har fått sin avancerade certifiering från Advanced Emergency Management Agency.
Kellee kunde bo i Dawson liv eftersom hon bor nära Ron och hans familj. Ron anser Kellee vara Dawsons mänskliga mor och sin hustru, sin styvmor. Dawson bor nu med Ron och hans familj, vilket inkluderar Manny. Dawson har en särskild outfit att bära när han går till jobbet med Ron. Ron är glad över att ha fått äran att vara Dawsons partner. Det var i 2006 att de båda blev Certifierad i Kalifornien för Disaster Recovery Team. Ron ser mycket lovande i Dawson som gör sitt jobb med flit och entusiasm. De var en av de som var sönder av räddningen efter orkanen Katrina och Rita gick igenom.
Dawson, Manny, och Ron gör en av de största lagen, gör vad de måste hitta offren så att familjerna kan få stängning. De kommer att göra vad de tror på att göra sina uppgifter. Deras uppgift är att söka, bevara liv eller hitta kropparna av dem som omkom, att ge vad stängning de kan för att de som förlorad kärlek sådana.

Hur man hittar gratis planer på att bygga din egen katt Condo
Hur man berättar en medarbetare inte ta sin hund till arbete
Cat Spel: Få ut mesta möjliga glädje av din katt
Ceder hund Barn med veranda
Allt om parasiter
Tuppfäktning: Hur avla en bra Broodcock
En dikt att fira National Dog Day
Vad du velat veta om Labrador retriever
Oxnard Dog Park
Livet som Cocker mamma
Varför raspiga kunde inte komma till arbetet

Leave a Reply