Därför bör du inte ta din hund att arbeta

Jag kan inte tänka mig en enda anledning till varför någon skulle vilja ta sin hund till jobbet. Jag vet en hund kan vara en människans bästa vän, och jag älskar hundar – ja, några av dem i alla fall, men arbetsplatsen är inte exakt rätt plats för en hund.
Med detta sagt vill jag berätta om när jag tog min hund att arbeta. Min situation är lite annorlunda från de flesta människors. Jag äger min egen utbildning, där vi erbjuder handledning och klasser. År sedan hade vi en förskola, och husdjur var vårt tema en vecka. Jag fick den ljusa idén att ta min leksak pudel i förskolan så de tre och fyra-åringar kunde se henne. Hennes namn var Molly, och hon vägde 8 pounds dyblöt. Hon skulle inte skada en loppa, och hon var van vid som spelas med ungefär och har svansen drog därför att hon hade gått igenom båda mina barn när de var förskolebarn. Vad jag var tvungen att göra för att förbereda sig för denna händelse var inte ens nära att vara värt det. Jag var tvungen att låta föräldrarna och barnen vet i förväg att Molly skulle komma. Jag var tvungen att se till att ingen var rädd för hundar eller allergiska mot dem. Poodles brukar inte encite rädsla eller allergier, men du kan inte vara nog försiktig med andras barn. Jag var tvungen att hålla Molly i ett separat rum med sina leveranser tills vi var redo för henne. Jag var tvungen att gå över med barnen flera gånger (har du någonsin arbetat med förskolebarn?) hur man ska agera när Molly kom till vår krets. Jag var tvungen att låta dem har var en sväng, om de valde, till sällskapsdjur Molly kort, och sedan jag var tvungen att sätta Molly tillbaka in i hennes rum tills dags att gå hem. Om jag hade att göra igen, skulle jag lämna Molly (som nu är i doggie himlen) hemma till att börja med, för hennes skull, liksom mina egna.
Hundar är stökigt och behövande varelser. Med en hund att arbeta är bara att be om problem. Många människor är allergiska mot hundar, och det skulle vara oförskämd att visa upp med en på grund av detta. Människor är rädda för hundar. Vanligtvis de är rädda för stora länder som jag är. Jag såg min vän syster få sitt ansikte avbitet av en stor hund när jag var tio år gammal, och jag har aldrig kommit över det. Många av mina vänner har stora hundar, och de skrämmer mig. Jag kan inte föreställa mig hur vissa människor kan känna om dessa stora hundar fördes till arbetsplatsen. Vissa människor är även rädda för små hundar. Jag tror ibland min dotter är att vara dum för att hon fruktar små hundar, men då ser jag två eller tre av dem kommer att driva och yapping på henne när hon levererar papper, och jag förstår.
Hundar vet inte hur man beter sig offentligt. Tillsammans gör de följande: bark, morra, dregla, sniffa folk i pinsamma ställen gör avskyvärda saker till människors ben, och ofta befria sig på olämpliga ställen. Jag kan inte tänka mig att någon av dessa vanor leder till en bra arbetsmiljö. Kanske din hund är skötsam och skulle inte göra någon av dessa saker. Kanske inte. Men även om din hund vän är lämplig för alla typer av miljö – inklusive din arbetsplats – skulle jag fortfarande vara svårt att komma med en bra anledning till varför du skulle vilja ta din hund till jobbet.

En loppa-Free Home och hund utan Aktuella Insekticider
Varför är min Pet sådan picky eater?
Bli av buggar på ditt husdjur: loppor, fästingar och myggor
Skörbjugg hos hundar
Crate Training Valpar: Så för att undvika olyckor
10 Viktiga tips för bättre Dog Training
Från Dagböcker av Black Lab Owner
Varför vissa fåglar har ljusa färgade fjädrar
Vill du ha en hund som är villig att köra med dig?
Top Saltwater havsfisk för ditt akvarium
Användbara tips för uppfödning av kycklingar

Leave a Reply