Cuz hund leksaker: Recension

Mina hundar är alla samma ras, men de har väldigt olika preferenser när det kommer till hund leksaker. Man lever för något kulformad, har en annan leksaker som studsar på ovanliga sätt, ännu en tillber leksaker som gnäller och skrika. Som ett resultat, är min hund Toy Box allmänhet överfulla och shopping för nya leksaker är ofta kostsamt. Jag var ganska nöjd, därför att finna en leksak som vädjade till alla mina hundar!
Den Cuz hund leksak, gjord av JW Pet, marknadsförs som Walking Ball, och vid en blick som är precis vad det liknar. Tjocka, tåliga-men-mjukt gummi formas till formen av en boll, med korta ben och stora fötter, fötterna gör leksaken studsar oförutsägbart och Cuz har en inbyggd Squeaker som är grunty och högt nog för att blidka mest kräsna hundar. (Den Cuz Squeaker är så högt, faktiskt, att många ägare ogillar leksaken – även om det finns ingen förneka hundarna som squeaking som galen känna annorlunda om det.)
Även om Cuz är gjord av slitstarkt gummi bör hundar inte lämnas utan tillsyn med leksaken, särskilt starka chewers. Ursprungligen fötterna på Cuz var massiv gummi, som höll upp ganska bra att tugga i de flesta fall om rätt storlek. De nyare Cuzes har ihåliga fötter, men som verkar vara lättare för vissa hundar att ta bort. Att välja rätt storlek är viktigt – en makt-tuggaren kan göra processen kort med den lilla Cuz, men kanske inte kan hantera den stora. En leksak som är för liten kan också utgöra en kvävning fara, en tumregel är att om du inte kan se leksaken när hunden har det i munnen, är leksaken för liten.
När Cuz först kom på marknaden, fanns det bara två färger: Good Cuz var vitt, och det Bad Cuz var röd, med horn. Idag Cuzes kommer i en regnbåge av färger och Cuz familjen har utökats. En kul variant är Dino Cuz, vilket ger en svans och en rad spikar, svansen bidrar till den totala storleken av leksaken, så vissa hundar spela säkert med en Dino Cuz som är en storlek mindre än deras vanliga Cuz. För power-chewers som lätt tar bort Cuz fötter, Husdjur JW utvecklat andra Cuz, som har korta trubbiga ben och inga fötter. The Other Cuz har ögon gjutna i den, som ger karaktär, och kommer i både bra och dåliga versioner.
Jag köpte mina hundar sin första Cuz 2004 och samma leksak fortfarande i bra skick. Jag har lagt till vår Cuz samling, med ytterligare Goda och dåliga Cuzes i olika färger och storlekar, en DinoCuz, en KittyCuz (som inte är en JW Pet produkt, men bygger på Cuz konceptet) och några av de andra varaktiga gummiprodukter JW Pet har sedan utvecklats. De är fortfarande omedelbar träffar med alla mina hundar, det Cuz har inte förlorat sitt överklagande genom åren. Om din hund är en tuggaren, en chaser, eller en Squeaker, han säkert att bli underhållen av en medlem i Cuz familjen!

Afrikansk klogroda Care Made Easy
Tips för att hämta hem din nya Parrot
Top tips för Dog Agility Training
Mops Dog Encefalit Fakta
Din hund och frostskydd: Vad du behöver veta
Cat Rescue Grupper behövs – Denton, TX
Diagnostisera Parvo virus i din valp
Varför gör katter Purr?
Hur man tar bort fästingar från hundens hud
Ras Egenskaper-Clydesdale Horse
Hitta rätt ara Cage

Leave a Reply